Dekor

DIY – romantikus adventi naptár

Ha szereted a csipkét, és van türelmed, gyönyörű adventi naptárt készíthetsz, ami egyben a lakás dísze is lehet.

Fiús anyukaként tudom, hogy nálunk ez a naptár tuti nem arat sikert, de szerencsére vannak unokahúgok, barátnők, akik biztos, hogy oda és vissza lesznek a csipkés cuki naptártól. A folyamat elsőre nagyon hosszadalmasnak tűnhet, de inkább sok apróbb fázisból áll, így egy picit tovább tart, ám nem bonyolult, ne ijedjen meg senki! Szép, nyugodt készülődést kívánunk nektek!

Amire szükséged lesz: papírzacskók (mivel a boltban már nem ilyenben adják a kiflit, így nem volt egyszerű felhajtani, de itt találtok), nyomdák (melyet akár krumpliból elkészíthettek. A krumplinyomda készítésről itt olvashattok bővebben.), akrilfestékek, vagy Pentart Dekor Paint Soft, csipkeszalagok, szatén szalagok, számok (én egyszerűen beírtam a google keresőbe, hogy advent calendar numbers, és kiadott egy csomó oldalt, ha pont ezt szeretnéd letölteni, amivel én dolgoztam, ide kattints), facsipeszek, zsineg.

DIY - romantikus adventi naptár

Terítsd ki a papírzacskókat, és nyomdázz rájuk. Bármilyen akrilfesték megfelel a célnak, nekem most szerencsére volt itthon Dekor Paint Soft, aminek a pasztell árnyalatai tökéletesen illettek a koncepciómba.

Amikor készen vagy a nyomdázással, várd meg, míg teljesen megszárad a festék.

DIY - romantikus adventi naptár

Amikor megszáradt, töltsd meg a zacsikat. Pár ötlet, amiket a zacsiba tehetsz: érdekes színes ceruzák, apró LEGO-figurák, gumilabdák, apró nyomdák, csoki, radír, apró színezők, trixi mesekönyvek, stb.

DIY - romantikus adventi naptár
Hogyan tovább? Tudd meg a Masni blogról! A végeredmény ilyen lesz:
DIY - romantikus adventi naptár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top