Dekor

Csináld magad: rénszarvasos karácsonyfadísz

Ha a lakás és a fenyőfa ünneplőbe öltöztetése során a készen kapható üveg- vagy műanyag díszek helyett inkább a természetes alapanyagokból készült, <a href="http://www.meska.hu/Termekek/Kategoria:Dekoracio/legnepszerubb/1?q=b3Blbl9jYXRzPTEmY2F0X2lkPTMxNCZvcmRlcm5hbWU9bGVndWphYmI=" target="_blank">kézművesdekorációkat </a>részesíted előnyben, akkor ez az édes piros orrú rénszarvas telitalálat lesz az ünnepek alatt.

Csináld magad: rénszarvasos karácsonyfadíszRudolf, a piros orrú rénszarvas egy kedves angol karácsonyi dal hőse, akit a többi rénszarvas kiközösít különleges orra miatt, ám a Mikulás végül őt választja ki arra, hogy ajándékokkal megrakott szánját húzza. A Meska alkotója, Lornorcera most megmutatja, hogyan készítheted el a saját rénszarvasos díszedet!

A karácsonyi hangulaton kívül az alábbiakra lesz hozzá szükséged:

  • egy 4-5 cm átmérőjű kerek faszelet
  • kettő darab, Y alakú vékony faág (pl. tujából)
  • natúr és piros kenderzsineg
  • mini zseníliapompon (piros színű)
  • patina – fehér akrilfesték
  • fekete alkoholos filctoll
  • ragasztópisztoly

    A hozzávalókat az Alkotók boltjában is beszerezheted.

Megnézem
Összes kép (1)
Csináld magad: rénszarvasos karácsonyfadíszNÉVJEGY

Könnyü Mária, aki a Meskán Lornorcera néven kínálja kézművestermékeit, gyermekkora óta szeret barkácsolni, különböző kreatív technikákat kipróbálni. Az idők során Mária kitanulta a szabás-varrás és a virágkötés rejtelmeit is, olyannyira, hogy már néhány saját, kreatív ötleteket tartalmazó könyvet is megjelentetett. A Meskán elsősorban faalapra készült, country stílusú lakberendezési kellékeivel, illetve filcből varrt tárgyaival találkozhatunk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top