10 perces tippek

A 15 éves anya félt, hogy nem nevelheti fel gyermekét, kicsempészte a kórházból

Az ausztrál rendőrség több mint fél napig kereste a kis családot: a 14 éves apát, a 15 éves anyát és újszülött lányukat. Egy külvárosi területen találtak rájuk.

A 15 éves Jenifer Morrison a napokban adott életet egészséges kislányának azután, hogy terhességét egész mostanáig sikeresen titkolta szülei elől. Néhány nappal a szülést követően, csütörtök hajnalban a fiatal anyuka és 14 éves párja, Jayden Lavender, takaróba rejtették az újszülöttet, néhány bébiruhával és alig 80 dollárral a zsebükben megszöktek a kórházból.

A gyanú szerint a kamaszok azért döntöttek így, mert attól féltek, hogy elszakítják őket egymástól. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak a kis család után: a helyi televíziókban negyedóránként bemutatták a képüket, valamint üzentek is nekik, hogy ha jelentkeznek a rendőrségen, nem kezdeményeznek eljárást egyikük ellen sem.

A 15 éves anya félt, hogy nem nevelheti fel gyermekét, kicsempészte a kórházból

A kamaszokat és az újszülött kislányt 18 órával később találták meg, egy külvárosi területen. Szerencsére mindannyian jól voltak, a baba is, akit édesanyja rendesen etetett. “Tudtam, hogy a fiam vigyáz a gyerekére és a barátnőjére” – nyilatkozta a kamasz fiú édesanyja, Tracy, majd hozzátette, a fiataloknak nem kell aggódniuk a jövőjük érdekében, mindenben támogatni fogja őket. Szerencsére nemcsak ő, de Jenifer szülei is pontosan így vélekedtek.

Olvass még többet kamasz anyukákról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top