nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

10 perces tippek
10 perces karácsonyi gyertyák

10 perces karácsonyi gyertyák

Ajándékcsomagolás, sütés, főzés, takarítás... Ugyan kinek jut ideje az ünnepi készülődés során még arra, hogy izgalmas asztaldíszekkel pepecseljen? Viszont azt sem szeretné senki, hogy a szép kellékek nélkül teljen a karácsony.
NLCafé
f Ajánlom

Egy ízléses asztaldísz sok meghittséget csempész az ünnepekbe – hogy a gyertyákról már ne is beszéljünk. Most olyan villámgyorsan elkészíthető ötleteket hoztunk, amelyeket nagyon könnyen megvalósíthatsz, és méltó díszei lehetnek a karácsonyi asztalnak. Sőt ha tovább szeretnéd adni a feladatot a családban, most megteheted, hiszen bárki tud ilyeneket csinálni.

Kicsi befőttesüveg, teamécses, karton és madzag – ennyi csupán, és csodás, személyre szóló dísz születik, amit végtelenül egyszerű elkészíteni.

10 perces karácsonyi gyertyák

Ha nemcsak a szépen megterített asztalra kerülnek gyertyák, hanem a tányérokban is hirdetik a fény ünnepét a mécsesek, sokkal meghittebb lehet a karácsony. 

10 perces karácsonyi gyertyák

Műhó, ragasztó, egy-két pohár, tetszőleges színű szalag, na és a teamécses. Ezt a díszt is nagyon könnyen megcsinálhatod. Milyen szép lehet, ha átsüt a poháron a gyertyafény!

10 perces karácsonyi gyertyák

Néhány toboz, apró poharak és mécsesek. Annyira egyszerű a csodás hangulatú dísz, hogy magunktól eszünkbe sem jutna összehozni ezt a kompozíciót. Pedig a kevesebb néha több. Ahogyan most is.

10 perces karácsonyi gyertyák

Ha tipikus karácsonyi színekbe színekbe öltözteted a lakást, akkor sem érdemes túlbonyolítani a készülődést. Elég néhány fenyőág, kicsi befőttes üveg, valami szép szalag, termés, és máris készen van a hangulatos asztaldísz. 

10 perces karácsonyi gyertyák

További cikkek a témában az NLCafén:

Megosztás Facebookon