Család
Szponzorált tartalom

Bajnok programok az egész családnak (x)

2018. június 16-án és 17-én a FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztiválon együtt izgulhatunk a hazai futam indulóinak, de a monstrumok mellett a kicsik és a nagyobbacskák is remekül megférnek.

Miközben 1100 lóerős versenykamionok feszülnek egymásnak az aszfaltcsíkon, és köztük a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbival hajtanak az értékes pontokért, a szervezők igyekeztek mindenkire gondolni.


Az érdekes betétfutamok és látványos bemutatók mellett a legkisebbeket játszószőnyeget, arcfestést és kézműves foglalkozást is kínáló babakunyhó, ugrálóváras élménypark, buborék show és vízipark várja. A kicsit nagyobbak felfedezhetik a Vadnyugati várost, kipróbálhatják a Talmácsi Mobilpályát, illetve a retró pedálos kisautókat. Ha magukkal hozzák a matchbox kamionjukat, a gyerekek akár ilyen kalandokba is keveredhetnek:

A paintball, az airsoft és a lézerjátékok valamennyi előnyét ötvöző, különleges Infratag, a gokartpálya, valamint a tévéműsorokból ismert ügyességi játékok pedig az egész családnak nyújtanak felejthetetlen élményeket. Ha bővebben szeretnétek szemezgetni a különleges programok között, akkor ide kattintsatok!


Természetesen azok sem maradnak le semmiről, akiket a gépek, a száguldás és az ügyesség hoz lázba. Az idei évben is megrendezése kerül a kamionkorzó 80 civil jármű felvonulásával, illetve idén először a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos, akrobatikus, máshol nem látható gyakorlatokra épülő Street Freestyle trükkjeit is megcsodálhatják az érdeklődők.

A napijegyek és hétvégi bérletek, a VIP-belépők, illetve a diák és nyugdíjas jegyek az alábbi linken vásárolhatók meg: http://kamionfesztival.hu/jegyek/category/entry-ticket

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top