Még több...

Az igazi csoda – idén karácsonykor Julia Roberts az összes könnycseppedre igényt tart

A színésznő, aki évente szigorúan csak egy filmfőszerepet vállal, idén egy könnyfakasztó történetben szerepel. A mese egy kisfiúról szól, aki a betegsége miatt torz arccal lép be először az iskola kapuján tízéves korában. Az igazi csoda egy megható történet arról, hogy egy család hogyan tesz meg mindent azért, hogy beteg gyerekük teljes, boldog életet élhessen.

3 furcsa jelből tudhatod, már az előző életekben is találkoztatok

Szokatlan, furcsa, sőt megmagyarázhatatlan érzések önthetnek, amikor találkozol valakivel, akit a korábbi életekből ismerhetsz. Vélhetően számtalan reinkarnáción át újra és újra összekötöttétek valamilyen formában az életeteket. Könnyen lehet, hogy szerelmesek voltatok egymásba, de előfordulhat, hogy testvérekként vagy a legjobb barátokként születtetek meg újra. Milyen jelekből tudhatod, ha már az előző életekben is kapcsolatban álltatok egymással? Ebből a 3 nagyon jellemzőből mindenképpen erre következtethetsz.

Ez a 3 csillagjegy nem vállalja az érzéseit

Ezek a csillagjegyek nem vállalják fel az érzéseiket. Nyilvános helyen, társaságban egészen biztosan nem. Az utcán sem szívesen sétálgatnak kézen fogva, a nyilvános öleléstől, csóktól pedig valósággal rettegnek. Kívülről úgy tűnhet, mintha szerelmükkel csupán barátok lennének. Kettesben viszont egészen másként viselkednek. A horoszkóp leleplezi az érzéketlennek tűnő csillagjegyeket. Vajon te is köztük vagy?
angyal spirituális üzenet

Melyik égi szimbólumot választod? Ezt üzeni őrangyalod

Őrangyalod mindenkor veled van, vigyáz rád, követítésével isteni védelemben részesülsz. Létezését mégis csak nagyon ritkán érzed, az üzeneteit sem egyszerű megérteni. Mindezek ellenére ő gyakran próbál kapcsolatba lépni veled. Közvetítők útján a legegyszerűbb megérteni az üzeneteket. Az angyalok szívesen küldenek jeleket, vagy különböző szimbólumokkal próbálják magukra hívni a figyelmet. Ezúttal is így tettek. Nos, melyik égi szimbólumot választod? És mit üzen az angyalod?

A lavina köt, mint a beton, bedarál, megfullaszt, de túl lehet élni

Rengeteg szerencsés véletlen, józan félelem, a hópelyhek életének és a havas leejtők viselkedésének pontos ismerete is kell ahhoz, hogy egy lavinát elkerüljünk, a ránk zúduló hótömeg alatt valahogy életben maradjunk. Szlankó Zoltán hegymászó négy évvel ezelőtt ott volt, amikor a Himalájában betemetett egy 14 fős csapatot a hőgörgeteg. A Magyar Hegymászó Oktatók Egyesületének szervezésében, alpesi oktatóként lavinatanfolyamokat tart. Vele beszélgettünk arról, hogy miként lehet növelni a túlélési esélyeinket lavina esetén.