Te hogyan élted meg gyermeked születését? Kitöltöm a kérdőívet »

Még több...

„Eddig szinte minden Down-szindrómás gyereknek találtam családot”

Steinbach Éva Down-szindrómás gyerekek családjának segít, s bár elsődleges célja, hogy minél több kisbabát a vér szerinti szülők neveljenek fel, már húsz Down-bébinek talált örökbefogadókat vagy nevelőszülőket. A nemzetközi Down-világnap alkalmából elhoztuk nektek az SOS Gyermekfalvak interjúját, melyben Éva mesél kisfia haláláról, az így születettek kilátásairól, s arról, kik adják és kik fogadják örökbe ezeket a babákat.

„Sok értelme nincs sztárokkal bulizni” – Tálas Zsófi vágó

Tálas Zsófi huszonnyolc éves, vágóként dolgozik. A „medvés animációs film”, amin dolgozott, kategóriájában nemrég megnyerte a legrangosabb angol BAFTA-díjat. Egy magyar filmet is befejezett most, a Rossz verseket, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezőjének új filmjét. De mit kell tudnia egy jó vágónak, hogyan kell kezelni a pánikba esett rendezőket, és miért dolgozna inkább Angliában Magyarország helyett?
napi horoszkop, r.kover balazs

Napi horoszkóp 2018. 03. 22.: Ismerd fel, mi az, ami nem rólad szól!

Néha hajlamos vagy azt hinni, hogy mindenki véleménye, mindenki hozzászólása, mindenki kritikája egyformán fontos. De ez nem igaz. Nem tudhatod, hogy kit mi motivál akkor, amikor véleményt mond, amikor hozzászól, amikor megkritizálja a munkádat. Különösen igaz ez a közösségi médiában. Ma ismerd fel, hogy melyek azok a hozzászólások, amelyek a másik fél frusztrációiról szólnak és nem rólad!