Még több...

10 bizonyíték, hogy a 36 éves Vilmos herceg sokkal viccesebb, mint gondolod

Bár Vilmos hercegből egyszer az Egyesült Királyság uralkodója lesz, mégis gyakran érezheti úgy, hogy ő él öccse árnyékában. Hiszen Harry herceget imádják néhai édesanyjukhoz, Dianához hasonlítani, és sokszor viccesebbnek, közvetlenebbnek állítják be, mint Vilmost. Pedig a cambridge-i hercegnek is remek a humora, és olykor sziporkázóan vicces és nagyon is emberi. Jöjjenek a bizonyítékok!

Szív Emma és Máj Mihály benned él – így lehet megismertetni a gyerekekkel az emberi testet

A szervek világa még felnőttként is nagyon titokzatos, laikusként sokszor nem is tudjuk, egy-egy szervünk mire való. Gyerekek számára pedig érdekessé és izgalmassá tenni a szervek világát, megismertetni őket a szervezetünket felépítő elemekkel igazi kihívás. Szabó Edina, a Szervmanók világának megalkotója segített nekünk átlátni, hogyan lehet a gyerekeket megismertetni a saját testükkel és annak működésével.

Napi horoszkóp 2018. 06. 22.: A pillanatnyi sikerek helyett a jövő a fontos

Tervezz hosszú távra pénteken. Ma ne azt nézd, mi a pillanatnyi vagy a mai napi érdeked. Ezek csak múló szempontok, amelyek holnap már kicsit sem lesznek fontosak. Pénteken nézz előre, messze a jövőbe, és tervezz hosszú távra. Igen, ma feláldozhatod a pillanatnyi érdekedet a hosszútávú lehetőségek javára. Nem baj, ha ma többet dolgozol kevesebb elismerésért, ha az a jövőben pénzt és sikert hoz neked. A horoszkópból fény derül a jövőbeni lehetőségekre.