„Leült mellém a lányom, és azt mondta: apa, heroinfüggő vagyok”
„Leült mellém a lányom, és azt mondta: apa, heroinfüggő vagyok”
Ezt nézed...
„Leült mellém a lányom, és azt mondta: apa, heroinfüggő vagyok”
Ezt nézed...
Mellrákkal sem kell lemondani a divatról és az önbizalomról
Ezt nézed...
Túlélési ösztön: egy kismama harca a mellrákkal
Ezt nézed...
Köllő Babett: „A családom megszokta, hogy elmebeteg vagyok”
 

Kiemelt cikkek

kaloria, etkezes

Így csökkentsd a napi kalóriabevitelt önsanyargatás nélkül

A nyár végével a könnyed étkezéseknek is búcsút intünk, és inkább a takaró melegébe burkolózva nassolunk – utána pedig bűntudatunk van a kalóriahabzsolás miatt. Pedig a bikiniszezon elmúltával sem szabad háttérbe szorítanunk a mértékletes táplálkozást. Ahelyett pedig, hogy megvonnánk magunktól bármit is ,vagy valamilyen divatos, önsanyargató fogyókúrába kezdenénk, gondolkozzunk inkább ésszerű megoldásokban. Az Okoscímke.hu segítségével pár egyszerű, de hatékony lépést beiktathatunk a mindennapjainkba az kiegyensúlyozottabb étkezés érdekében.

Ezek lesznek 2018 karácsonyi trendjei

Adventi és karácsonyi időszakban a lakberendezési áruházak kiemelt hangsúlyt fektetnek a kínálat összeállítására: a Kika áruházakban profi dekoratőrök állítják össze a különböző enteriőrökhöz illeszkedő dekorációt, hogy mindenki könnyen megtalálhassa a számára megfelelő ünnepi fényeket, díszeket, textíliákat és kiegészítőket. A stílusszakértők idén öt vonalat jelöltek ki a különleges adventi, karácsonyi hangulat megteremtéséhez: klasszikus, elegáns, előkelő, havas és természetes motívumok határozzák meg a 2018-as karácsonyi trendeket.

Utálsz ügyintézni? Sorban állni? Csekket befizetni? Ezt az előadást neked csinálták!

Két telt házas előadással debütált a Trafóban a hivatali ügyintézés hétköznapi témáját egészen extrém formában feldolgozó darab, Az Ügy. Az előadás egy hivatal hétköznapjairól szól, amint a lakosok növekvő kétségbeeséssel próbálják elintézni az állam által előírt feladataikat. A Soharóza kórus tagjai extravagáns ruhákban járják az adminisztrációs köröket, miközben átköltött népdalokat énekelnek, elektronikus zenei alapokra. Igen, jól olvastad.