Aktuális

“Bobozni vinném a barátaimat”

Nagy dolog, hogy Ádám életét megmentette a májátültetés, és hogy mára egészséges gyerekéletet élhet, bár a gyógyszerezést nem lehet elhagyni. Ádám mégis sokat mozog, sportol, síel, de amire igazán vágyik, az egy bobozás lenne. Nem csak magának kért, barátait és testvérét is szeretné magával vinni.

Augusztusi napon született Domonkos Ádám, de még sokáig alig létezett a kórházak falain kívül. A mája nem végezte a feladatát, mielőbbi beavatkozásra volt szükség. A kisfiú következő év februárjában kapott májdarabot, ami mára szerencsére sajátjaként működik.

A kisfiú ma második osztályos. Eredetileg nagy vágya volt, hogy két barátjával együtt találkozhasson Michelisz Norbert autóversenyzővel, és a Hungaroringen mehessen vele „két kört”, ám azt mondta, ha ez nem teljesíthető, akkor néhány osztálytársával és a nővére barátaival elmenne bobozni. Mindent jól átgondolt: „azért kellene nekik is jönniük, mert minket, másodikosokat nem engednének fel egymással, és így a hatodikosok felkísérhetnének minket”.

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Bobozni vinném a barátaimat”Király Nóra

„33 éves vagyok, három kisgyerek anyukája. A közelünkben van egy bobpálya gyönyörű környezetben, és arra gondoltam, hogy saját gyerekeimmel és Ádám csapatával közösen csapnánk egy szuper délutánt bobozással, légvárral, minigolffal, majd este vacsorával egybekötve. Remek élmény lenne nemcsak Ádáméknak, de az én gyerekeimnek is, saját szemükkel látnák, hogy segíteni és örömet okozni jó, és lehetőségeikhez képest kell is! Egy szombati napon, 15 órakor egy megbeszélt találkozóhelyen férjem felvenné a gyerekeket egy 9 fős kisbusszal. A bobpálya felé menet beugranának hozzánk, majd konvojban mennénk tovább, én külön személyautóval a 3 gyerekünkkel. Kb. 16-19 óra között lennénk a bobpályán, ahol a bobozás mellett lehet ugrálóvárazni, minigolfozni, játszóterezni. Vacsoráznánk a helyi vagy egy közeli étteremben, majd 20 órakor vinnénk haza a gyerekeket.

Te is segítenél Ádámnak? Tudnád teljesíteni a kívánságát? Jelentkezz! Küldd el neved, telefonszámod és a választott gyermek nevét a 33kivansag@nlcafe.hu címre!

Ezzel vállalod, hogy amennyiben a Nők Lapja Café olvasói arra szavaznak, te légy a „jó tündér”, teljesíted a kívánságot.
A részvételi szabályzatot ITT találod.

 

Vissza a többi kívánsághoz!

Lili kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
TRAPPANCS Szervátültetett Gyermekek Rehabilitációs és Sportegyesülete

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top