10 perc magadra

10 sminkcucc, amit minden nőnek érdemes magánál tartania

Minden helyzetben szeretsz a lehető legjobban kinézni, és ennek érdekében a fontosabb szépítőeszközöket hajlandó is vagy magaddal vinni a táskádban? Lássuk, melyik is a 10 legnélkülözhetetlenebb sminktermék.

1.    Szemkarikák ellen
Gyors, és látványos segítséget jelentenek a sötét karikák elleni színezett korrektorok, legyenek golyósak, tubusban, vagy tégelyben.

2.    Puha ajkak
Az ajakápoló balzsamok kötelező kelléknek számítanak télen-nyáron, az pedig személyes ízlés kérdése, hogy ízesített, vagy akár színezett verziót szeretnénk-e.

10 sminkcucc, amit minden nőnek érdemes magánál tartania

3.    Kétlövetű
Egy jó duplaceruza kis helyet foglal, de dupla segítséget jelent, egy s.o.s. sminkelésben. Ha az egyik végén fehér, azzal szépen világosíthatjuk a szemzugot, nyitva a tekintetet, a sötét végével pedig mehet a szemkihúzás vagy cicásítás…

4.    Szempillaspirál
Nem nagy, nem nehéz, és gyönyörűen keretezhetjük vele a szemünket, így minden amellett szól, hogy a kedvenc spirálunknak bérelt helye legyen a táskánkban!

10 sminkcucc, amit minden nőnek érdemes magánál tartania

5.    Tisztítás
Egy hatékony, de mégis gyengéd sminklemosó kendő mindig jól jöhet, akkor is, ha csak fel szeretnénk frissülni, de az elkenődött sminket is szépen tudjuk vele korrigálni.

6.    Permetezz!
A bőrnyugtató arcpermetek egyre nagyobb választékban kaphatóak, és komoly lendületet adhatnak a fáradó bőrnek – például a délutáni órákban. Válasszunk, termálvizes, vagy antioxidáns összetevőkkel dúsított verziót.

10 sminkcucc, amit minden nőnek érdemes magánál tartania

7.    BB- vagy CC-krém
Mindig jól jön, pláne ha napközben száraznak érezzük a bőrünket, vagy éppen úgy látjuk a reggeli makulátlanságunk “megkopóban” van. Egy hasonlóan sokoldalú krém ápol, táplál, fed és szépít is egyszerre.

8.    Pirosítás
Ha élénkíteni szeretnénk sminkünket, akkor ez esetben egy krémes pirosító csodafegyverünk lehet. Válasszunk könnyű, friss textúrájú, halványabb árnyalatot, ezzel bátrabban “dolgozhatunk” akár sietve, netán egy kirakati üveg előtt is…

10 sminkcucc, amit minden nőnek érdemes magánál tartania

9.    Korrektor
A pattanások, apróbb bőrhibák nem csak a tinédzserek bőrét sújtja. Érdemes lehet egy praktikus, ecsetes darabot beszereznünk, de a legkényelmesebbek a kis tükrös dobozban árult krémes korrektorok.

10.     Színezd ki!
A színezett szájfények a legtöbb nő táskájában ott lapulnak, nem véletlenül. Egy jól megválasztott szín a hétköznapi sminket is nagyon feldobja, ráadásul az ajkunk is teltebbnek tűnik tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top