Vizes VB

Vizes VB: Kenderesi Tamás mindenkit megnyugtatott

Kenderesi Tamás egy percig sem csügged - bár csalódott a tegnapi negyedik hely miatt, de ez csak motiválja, hogy a jövőben még többet dolgozzon a sikerért.

Két magyarért is szurkolhattunk a férfiak 200 méteres pillangóúszás döntőjében a budapesti vizes világbajnokságon. Kenderesi Tamás nagyot ment az elején, a végére viszont meg kellett elégednie az előkelő negyedik hellyel, míg Cseh László ezüstérmet szerzett. Tomi a futam után nagyon csalódottan nyilatkozott, hiszen nem hogy dobogós, de világbajnok akart lenni. Mára már elmúlt a kezdeti düh, megköszönte a szurkolást és megígérte, még keményebben edz a jövőben.

Vizes VB: Kenderesi Tamás mindenkit megnyugtatott

,,Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem és bízott bennem, ez egy ilyen döntő volt, a formám rendben volt, csak nem tudtam kihozni, ami bennem van. Na de így is 4. lettem, nem baj, annál nagyobb lendülettel készülök a következő versenyekre!” – nyugtatta meg rajongóit Tamás, akinek már véget ért a világbajnokság, azonban barátnője, Sebestyén Dalma még versenyben van. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top