Vizes VB

Vizes VB 2017: BKK-járatokkal közlekednek a sportolók

Inkább BKK-járatokkal utaznak a vizes világbajnokság helyszínei és szálláshelyük között a sportolók, mert a számukra biztosított buszok nem, vagy rendszertelenül járnak.

Kisebb összefoglalót közölt a HVG arról, hogyan látják a külföldi sportolók és csapatok a budapesti rendezésű, 17. vizes világbajnokságot. A legtöbb kritika a közlekedést érte, mert a csapatok körülményesnek, lassúnak és megbízhatatlannak találják a versenyhelyszínek és a szálláshely között közlekedő fehér, FINA-matricás buszokat.

A csapatok az elmúlt napokban arra is rájöttek, hogy a BKK járatai sokszor gyorsabbak és megbízhatóbbak a fehér buszoknál, a szinkronúszók kifejezetten kedvelik az 1-es villamost.

Gondot okoz még az is, hogy a FINA 2017-es rendezvényén a sportolók nem tudják hol végignézni saját sportáguk selejtezőit, mert nincs fenntartva külön hely számukra a helyszíneken. A versenyzők így az üres székekre ülnek le a közönség közé, ahonnan többször felállították őket a jeggyel rendelkező nézők.

A HVG szerint előfordult olyan is, hogy az edzések és gyakorlások alatt nem jutott minden sportolónak szendvics, gyümölcs vagy víz. Volt, hogy az egyik csapat kísérője a közeli kávézóban vett két üveg ásványvizet a szomjas sportolóknak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top