Vizes VB

Balesetet szenvedett a válogatott vízilabdázó

Balesetet szenvedett autójával a 62-es úton Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó. A sportoló könnyebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

Két jármű ütközött össze Perkáta térségében ma reggel, az egyik autót Menczinger Katalin világ-, és Európa-bajnoki bronzérmes válogatott vízilabdázó, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette. A Dunaújvárosi Hírlap értesülését a Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője is megerősítette.

Menczinger Kata - MTI Fotó: Kovács Anikó
Menczinger Kata a 2015-ös kazanyi vb-n – MTI Fotó: Kovács Anikó

“Sajnálattal értesültünk a hírről, hogy csapatunk meghatározó pólósa balesetet szenvedett hétfőn. Állapotáról a következő információkat kaptuk: a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba a játékost. Itt a vizsgálatok után kiderült fej- és mellkassérülést szenvedett. Röntgen és CT-vizsgálatot is végeztek, ezek mindegyike negatív lett. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie” – mondta a lapnak a szakosztályvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top