Balesetet szenvedett a válogatott vízilabdázó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Balesetet szenvedett autójával a 62-es úton Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó. A sportoló könnyebb sérülésekkel megúszta az incidenst.
2017. 07. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Két jármű ütközött össze Perkáta térségében ma reggel, az egyik autót Menczinger Katalin világ-, és Európa-bajnoki bronzérmes válogatott vízilabdázó, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette. A Dunaújvárosi Hírlap értesülését a Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője is megerősítette.

Menczinger Kata - MTI Fotó: Kovács Anikó
Menczinger Kata a 2015-ös kazanyi vb-n - MTI Fotó: Kovács Anikó

„Sajnálattal értesültünk a hírről, hogy csapatunk meghatározó pólósa balesetet szenvedett hétfőn. Állapotáról a következő információkat kaptuk: a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba a játékost. Itt a vizsgálatok után kiderült fej- és mellkassérülést szenvedett. Röntgen és CT-vizsgálatot is végeztek, ezek mindegyike negatív lett. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie” – mondta a lapnak a szakosztályvezető.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus