Vizes VB 2017: fölényes győzelemmel kezdtek női pólósaink

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bíró Attila csapata 20-11-re diadalmaskodott a japán együttes felett. Női pólósaink parádés gólokat mutattak be a hazai közönségnek.
2017. 07. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon: Bíró Attila Európa-bajnok csapata vasárnap a Margitszigeten 20-11-re diadalmaskodott a japán együttes fölött.

"A győzelemnek természetesen örülök, de nem tetszett a sok kapott gól, négy-öttel beértem volna, így a lányok egy kicsit hosszabb úszóedzésre számíthatnak" - nyilatkozta Bíró Attila szövetségi kapitány. Hozzátette, minden egyes kapott gól 100 méteres időre úszást jelent tanítványainak. A szakember megjegyezte, örült, hogy egyetlen kiállítással sikerült lehozni az összecsapást, s úgy gondolja, pályafutása során ez volt az első és utolsó ilyen alkalom. Bíró Attila elmondta, véleménye szerint a következő ellenfél, a francia válogatott gyengébb a japánnál.

 A japán Szuzuki Kotori (b) és Szilágyi Dorottya - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
A japán Szuzuki Kotori (b) és Szilágyi Dorottya - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A magyarok kedden a franciák ellen folytatják szereplésüket, majd csütörtökön a hollandok ellen zárják a csoportkört, ahonnan az első helyezett közvetlenül a negyeddöntőbe jut.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus