Vizes VB

Éjjelente lezárják a Lánchidat és a rakpartokat a vizes vb miatt

Péntektől forgalmi változásokra kell számítani az egy hét múlva kezdődő vizes világbajnokság megnyitóünnepségének előkészületei miatt Budapesten.

A vizes világbajnokság miatt péntektől keddig, majd csütörtökön esténként, fél tizenegytől hajnali fél ötig lezárják a forgalom elől a Lánchidat, valamint a pesti alsó rakpartot a Margit híd északi felhajtója és a Havas utca között, a budai alsó rakpartot az Üstökös utca és az Egry József utca között. Erről a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatta az MTI-t.

Éjjelente lezárják a Lánchidat és a rakpartokat a vizes vb miatt

Szerdán már este hattól lezárják ugyanezeket az útvonalakat, ezeken túl pedig este nyolctól a Lánchíd utcát az Ybl Miklós tér és a Clark Ádám tér között, az Alagutat, az Ybl Miklós teret, továbbá a Fő utcát a Clark Ádám tér és a Jégverem utca között.

A forgalomkorlátozások miatt változik egyes közösségi közlekedési járatok – D11-es és D12-es hajó, 2-es, 19-es és 41-es villamos, a 15-ös, 115-ös, 16-os, 105-ös, 916-os és 990-es busz – útvonala.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top