Vigyázz, kész, baba! cikkek

137 év után először született kislány a családba

A Settle család azt hitte, vizsgálatokra sem lesz szüksége, hogy kitalálják a születendő baba nemét, lányok ugyanis már 137 éve nem érkeztek a családba. De most valami mégis megváltozott...

A legtöbb szülő kezdetben csak találgatni tud a születendő baba nemét illetően, de a Settle családnak volt egy erős tippje, tekintve, hogy már 137 éve nem született kislány a családjukban. Ezért Kelen és Will lepődött meg leginkább, mikor nemrégiben az asszony mégis kislánynak adott életet!

137 év után először született kislány a családba

 

A Settle család rögtön tudta, hogy különleges módon kell megüneppelniük a “családi átok” megtörését, és környezetükben is sokan érezték úgy, hogy valóságos csoda történt a pár életében. Will mégis csodálkozott, mikor a kislány születése után néhány nappal egyik kollégája felhívta, és csak annyit közölt vele a telefonban, hogy tartsa nyitva a szemét, mikor munkába menet áthajt az autópályán.

137 év után először született kislány a családba

 

Kiderült, hogy a barátok és ismerősök összedobták a pénzt egy óriási plakátra, amin a Settle család kislányának arcképe virított! A felirat ezt hirdette: “Üdv a világban, Carter Louise Settle”. És bár a gesztus talán túlzásnak tűnhet, 137 év várakozás után talán belefér az ilyesmi!

 

Goodfullness

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top