Valentin_2006

A csábítás kellékei

Valentin-napon mindenki próbál még vonzóbb lenni, mint az év többi napján. Most azoknak adunk tippeket, akik szeretnék párjukat fehérnemûikkel is elkápráztatni.







Fotó: Cotton Club
Hozzuk legjobb formánkat!

A fehérnemű tervezőknek köszönhetően ma már kebelmérettől függetlenül nagy a választék a szexis modellekből. Az alakformáló csodafehérneműk elegáns anyagokból, rafinált szabással készülnek, hogy minél vonzóbbá tegyék viselőjüket, és fokozzák a férfiak vágyait.    
Kis mellűek számára ajánlottak a push-upos melltartók, amelyekből újabban létezik háromszög fazonú is.
Telt keblűek választhatnak úgy nevezett minimiser típusú melltartót, amely szuperrugalmas anyaga, illetve különleges szabása által képes akár néhány centiméterrel kisebb körméretet eredményezni.


Szexis slipek, flancos franciabugyik





Az alsók közül szintén alkatunknak megfelelőt válasszunk. Akinek arányos, formás a popója, bátran viselhet parányi slipet vagy tangát. Nagyon szexis a dupla oldalpántos tanga, amely alig takar valamit, valamint az áttetsző, rugalmas tüllből készült slip. 
 
Aki úgy véli, hogy túl csontos vagy éppen túlságosan gömbölyű a hátsó fele, az inkább franciabugyit válasszon, mert a többet takaró, nem feszes fazonú alsó mindkét esetben előnyös. Az új trendben vékony szaténból varrt modelleket és csupacsipke változatokat is találunk. Bájos és szexis egyben a szaténszalagos, masnis modell.





Extra tippünk:

• Keresd a kizárólag Valentin-napra készült kollekciót! » 

• Szivekkel hódító fehérneműk »
A bugyik között egészen újszerű a falatnyi szoknyácskával kiegészített slip. A három fodor alkotta szoknya csak oldalt és hátul takar, persze ott sem sokat, mivel pliszírozott tüllből készült. A különleges modell még vadítóbb hatású, ha a harisnyatartójára hagyományos harisnyát csíptetünk.  





Fűzők felsőrészként is


Bár a több évszázados fűződivatnak még áldozatai is voltak, és a húszas években méltán ünnepelték Paul Poiret divattervezőt, aki elsőként mutatott be fűző nélkül viselendő ruhákat, ma ismét hódít ez a karcsúságot hangsúlyozó viselet. Természetesen nem a korabeli, őrülten feszesre fűzött fehérneműk divatja tért vissza. A XXI. századi fűzők valójában csak kissé emlékeztetnek elődeikre. Anyaguk vékony, rugalmas csipke, szatén vagy pamut, és a fűzőpántok csupán díszítőelemként jelennek meg rajtuk. A mellkosaras, alakra simuló modellek mindkét nem kedvencei. A köldök fölött vagy alatt végződő fűzők olykor topként is viselhetők, ha színben passzoló blézert veszünk föléjük, amelynek dekoltázsából sokat sejtetően kikandikálhat csipkés szegélyük.  






Kacér kombiné, bájos baby doll

 
Ugyancsak a nagy visszatérők között üdvözölhetjük a kombinékat. A csipkével díszített, selyem vagy tüll anyagú kombinék akár hálóingként is viselhetők, ezért kifejezetten ideálisak Valentin-nap éjjelére. A combközépig érő modelleket tűsarkú papuccsal viselhetjük, amíg tálaljuk párunknak a vacsorát vagy pezsgőt bontunk. A nadrágos együttesek kedvelői pedig baby dollban, vagyis lezser blúzból és bő shortból álló hálóöltözékben bújhatnak párjuk karjaiba.  
                                                                      

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top