Valentin_2006

15 tipp, hogyan legyünk jobbak az ágyban

A szexuális kielégülés a legalapvetõbb "csináljuk együtt" tevékenység. És sokkal szórakoztatóbb, mint összerakni egy Ikea könyvespolcot. Hogy még élvezetesebb legyen az együttlét, összegyûjtöttünk 15 praktikát.

1. Hogyan kötözzük ki? (Anélkül hogy idiótának éreznénk magunkat)

• A kikötözési rítus esetében a legtöbb nő őrült dominának érzi magát, tehát ha elég öntudatos vagy csak akkor kezdj hozzá! Kösd be a szemét! Fogj egy




pamutkendőt vagy párnahuzatot – a lényeg, hogy puha, könnyen kioldható anyag legyen – s kösd vele össze a csuklóit. Ha esetleg fotelben ül, akkor a karfához is kötözheted, Ezután tégy meg bármit, amit nem tennél meg akkor, ha nem lenne lekötözve.

2. Hogyan bókoljunk neki az ágyban?

• Tudasd vele, hogy élvezed amit csinál! Semmi sem jobb annál, mint látni a büszkeséget és az extázist a partnered arcán.


3. Hogyan szeretkezzünk a zuhanyzóban?

• Ne engedd meg, hogy felemeljen, hacsak nem akarod kitörni a nyakad, vagy az övét. A legbiztonságosabb pozíció, ha mögötted áll, s mindketten egy csúszásgátló szőnyegen helyezkedtek el. Ha szükséges, használj vízálló síkosítót, mivel a szappanhab, vagy a tusfürdő szárít.


4. Hogyan beszéljünk csúnyán, ha fogalmunk sincs mit mondjunk?

• Sehogy. A legszexisebb szó a világon az “igen”. Ha izgatott vagy csak súgd a fülébe. Vagy kérdezd meg egyszerűen: “Ez tetszik?”, miközben játssz vele kihívóan, ugrasd!


5. Hogyan érintsük meg legérzékenyebb pontját?

• Sokszor még azok a nők, akik több, mint egy évtizede élnek nemi életet, sem tudják, hogy mit is kezdjenek azokkal a fránya herékkel. De mit is szeretnek a férfiak? A legtöbbjük oda van azért, ha az előjáték vagy az orális szex közben partnerük a szájával kényezteti a két huncut golyóbist.






6. Hogyan közöljük vele: elkaptunk valamit?

• Ez valóban kínos, de nincs mese, meg kell mondani. Semmiképpen se várjunk, addig, míg az ágyba kerülünk, mondjuk el még jóval előtte. Ha új partnerrel van dolgunk, világosítsuk fel arról, hogy hogyan érheti őt a legkevesebb kockázat. Ne söpörjük a dolgot a szőnyeg alá. Ez nem szégyen. Ma már majdnem mindenki átesett hasonlón.
Ha párkapcsolatban élsz, mindenképpen kínosabb, hiszen előbb-utóbb felmerül a kérdés, ki fertőzött meg kit. A felesleges gyanúsítgatások helyett beszéljétek meg a dolgot, hiszen könnyen lehet, hogy a betegségre nem is szexuális úton tettetek szert. Ilyenkor mindenképpen érdemes együtt orvoshoz menni, hiszen a párodnak is szüksége lehet kezelésre.


7. Hogyan figyeljünk a szexre szex közben?

• A legtöbb ember nem szívesen beszél szex közben. Éppen ezért ilyenkor még fontosabb, hogy próbáljunk meg a párunk reakcióiból olvasni. Ha szaporábban lélegzik, ha nyögdécsel, biztosan élvezi a dolgot. Ha lehetséges, próbáljunk minden zavaró tényezőt kiiktatni, kapcsoljuk ki a mobilt, szóljon halk zene a háttérben, így sokkal könnyebb tökéletesen a szeretkezésre figyelni.


8. Hogyan találjuk meg a G-pontunkat egyszer és mindenkorra?

• Feküdjünk a hátunkra, és húzzuk fel a térdünket. Helyezzünk egy párnát a csípőnk alá. Kérjük meg partnerünket, hogy egy vagy két ujját helyezze a hüvelybe, legalább két ujjpercnyi mélyen. Ezután lassú körkörös mozdulattal kezdje el feltérképezni, kitapogatni a területet. Érezni fog egy kissé keményebb, egy egyforintos nagyságú területet a hüvelyfal mögött. A G-pont valójában egy szivacsos szövet, amely körülveszi a húgycsövet. Ha ezt a területet kissé megnyomják, úgy érezzük, mintha pisilni kéne. Szóval felfedezőút előtt menjünk el wc-re!






9. Hogyan szabaduljunk meg a ruháktól?

• A sztriptíz ugyan szexi, de egy kezdő számára elég ijesztő lehet. Persze a jó vetkőzéshez nem kell fémrúd és vad zene. A trükk csak az, hogy lassan vegyük le öltözékünket. Minden egyes darabot egyenként vessünk le, s tegyük ezt partnerünkkel is. Közben érintsük meg egymást a ruhán keresztül is. Így lesz garantált a hatás.


10. Mit tegyünk, ha nem vagyunk abban a hangulatban?

• Vessünk be apró trükköket, amik biztosan hangulatba hoznak bennünket. Például beszéljük rá párunkat egy erotikus masszázsra vagy tegyünk be egy szexvideót a lejátszóba és persze a hosszú előjáték is segíthet.


11. Hogyan helyezzünk fel tökéletesen egy kotont?





• 1. Vegyük ki a csomagolásából, de ügyeljünk rá, hogy az óvszer ne sérüljön. 2. Ha szükséges, helyezzünk egy kis vizes alapú síkosítót (ne olajosat, mert az elgyengíti a gumit) az óvszer csúcsára.
3. Ezután óvatosan helyezzük a merev pénisz végére, majd az egyik kezünkkel ellen tartva görgessük lefelé az óvszert, egészen a pénisz tövéig.
4. Győződjünk meg róla, hogy nem került e levegő buborék az anyag alá.
5. Élvezzük!

12. Hogyan létesítsünk alkalmi szexuális kapcsolatot, anélkül hogy megbánnánk?

• A lényeg, hogy legyünk tisztességesek mind a partnerünkkel, mind magunkkal szemben. Tisztázzuk, hogy mit várhatunk egymástól az aktust követően, hogy esetleg ne akarjon az egyik fél többet, mint a másik. Ja, és erről ne feledkezzünk meg az események után sem!


13. Hogyan élvezzük a villám szexet?

• Vegyük észre a megfelelő kínálkozó alkalmat. Például ne akkor próbálkozzunk, mikor épp a számlák befizetéséről beszélgetünk. Izgassuk fel egymást heves szóváltással, akár kissé mocskos beszéddel és hajrá!






14. Hogyan tökéletesítsük a misszionárius pózt?

• Tegyünk egy párnát a fejünk alá, egyet pedig a csípőnk alá. Győződjünk meg róla, hogy partnerünk nagyon közel tud maradni hozzánk végig a szex során. Addig mozogjunk fel s alá, míg a helyzetünk stabillá nem válik. Ebben a helyzetben sokkal nagyobb mindkét fél számára az orgazmus esélye.


15. Hogyan vásároljunk vibrátort?

• Először is gondoljuk végig mire is akarjuk használni. Egyedül, vagy páros mókához, vagy hogy milyen fajta szeretkezést akarunk vele stimulálni. Ezután menjünk el a boltba és bátran kérjük az eladó segítségét, aki biztosan tudja mit érdemes megvenni. Ha szégyenlősek vagyunk, megtehetjük ugyanezt az interneten is, akár név nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top