Valentin_2006

Hold a Szûzben













Kossal:


Igazán nem érdeklik egymást. Akkor lesz gyümölcsöző a kapcsolatuk, ha valamilyen érdek köti össze őket, például amíg kollégák, addig tart a szerelem, vagy a szexuális kapcsolat is. A Kost idegesíti az aprólékosságod, a körülményeskedésed, és a földhöz ragadtságot. Téged pedig a Kos nagy hangja, a túlzott optimizmusa, és az életben több olyan helyzet adódik, amikor ki is neveted, és ez megbocsáthatatlan lesz.







Bikával:


Egymásnak teremtett bennetek a sors. Hosszú boldogság vár rátok, mert a Bika úgy érzi, hogy te gondos, érzékeny és figyelmes szerető vagy, akivel biztosan nem mond csődöt. Együtt minden eltervezhettek, kidolgozhatják a legapróbb részleteket, és biztosra mehettek. A Bika nagyra fogja értékelni az ötleteidet, az eszedet, a megbízhatóságodat. Te pedig a Bika kitartását, a pénzkezelését, és még a sármját is dicséred.







Ikrekkel:


Nagyon fontos, hogy teret adjatok egymásnak, és ne lógjatok mindig egymás nyakán. Az Ikrekben nem tudsz száz százalékig megbízni, sokszor érzed úgy, hogy másnak is csapja a szelet. Ami igaz, de ha nem akadékoskodsz, nem vitatkozol, és nem akarod őt elszámoltatni az idejéről, akkor nem tudják lecsapni a kezedről. Az Ikrek figyelmét úgy tarthatod ébren, ha társasjátékozol, és aki veszít, az a másiknak sztriptízt rendez.







Rákkal:


A Ráknak segíthetsz megtalálni az egyéniségét, akár lehetnél a stylistja is. Segíthetnél neki befektetni a pénzét, és olyan emberekkel hozhatnád össze, akik között megtalálja az igazit. Ha te szeretnél a szerelme lenni, akkor ezt asztrológiailag nem tudom neked ajánlani, mert az érzékenységét, a hangulatváltozásait nehezebben fogod tudni kezelni. És nemcsak a párjának, hanem a pszichológusának, és anyucijának is kellene lenned.







Oroszlánnal:


Annyira különbözőek vagytok egymástól, hogy jobb lenne, ha csak baráti, vagy jó ismerősi viszony alakulnak ki köztetek. Az Oroszlán magabiztos, te, pedig állandóan tele vagy kétségekkel önmagaddal szemben. Az Oroszlán el van foglalva saját magával, és rád kevesebb figyelem esik. Az Oroszlán elvárja, hogy kiszolgálják, és te ezt egy ideig bírod, de az idők folyamán toprongynak érzed mellette magad.








Szűzzel:


Jó kapcsolatot alakíthatsz ki vele, de ügyelned kell arra, hogy ne kritizáljátok egymást, és gyakorolnod kell a nem szól szám, nem fáj fejem című mondást. A szexben nektek a legjobb helyszín egy jól megválasztott szoba, amelyben benne van minden olyan berendezés, felszerelés, amely a kényelmet szolgálja. Még az is lehet, hogy csak elhúzott függönyök mellett, a sötétben tudsz szerelmeskedni, de a partnered is!







Mérleggel:


Úgy érzed, hogy megérkezett álmaid hercege, vagy hercegnője. Lelked másik fele, aki különös gonddal kezeli a szerelem finom részleteit, nincs szüksége sok variációra, hogy a szerelmet frissen tartsa, és új felfedezéseket is tegyen. Vele a gyönyörök gazdagságát élheted át, ami sokáig elég lesz neked. Figyelmes lesz veled, bókokkal halmoz el, és egyszerűen úgy tetszel neki, ahogy vagy, nem kell változtatnod magadon.







Skorpióval:


Tegyél meg minden lehetségest, hogy az egyenlőség állapotát fenntartsd, és ne sodródj bele érzelmi erőjátékba, mert akkor a Skorpió kényszeríthet téged olyasmire, amihez semmi kedvet nem érzel, vagy amelytől egyszerűen félsz, és ez a kapcsolatot szétzilálja. A Skorpió akaratos, és fel kell készülnöd arra, hogy a kedélye is változó, hol fent, hol lent, amely előtt értetlenül állhatsz. Soha ne számoltasd őt el, és ne adj okot féltékenységre sem.







Nyilassal:


Nyílt és őszinte emberrel hozott össze a sors, aki imádja az elvontabb témákat, és akinek nagyon fontos, hogy szabadnak érezze magát. Sajnos nagy hibája, hogy rendszerint nem tudja betartani azt, amit ígér, és elkésik, amelyek már éppen elegendőek ahhoz, hogy felmenjen benned a pumpa, és ne tudj megbízni benne. Ráadásul hajlamos a pénzszórásra is, így jobb lenne, ha ebbe a kapcsolatba bele sem mennél.








Bakkal:


Tökéletes párost alkothattok! A Bak, az akire egész életedben számíthatsz, akire rábízhatod magad, akinek az ereje, a kitartása erőt önt beléd. Gyakran előfordul, hogy régóta ismeritek egymást, és hosszú éveknek kell eltelni, amíg egymáséi lesztek, talán éppen azért, mert mindketten foglaltak vagytok. Aztán az élet úgy rendezi, hogy amikor szabadok lesztek, akkor találtok egymásra. Vele mélyen és őszintén szerethetik egymást.







Vízöntővel:


A Vízöntőt jobb lenne, ha elkerülnéd, mert teljesen kiszámíthatatlan lesz, és egyszer csak olyan ötlettel áll elő, amelytől úgy érzed, hogy kiütöttek. Ráadásul te nem rendelkezel olyan különc tulajdonságokkal, amelyekkel kilóghatnál a tömegből. A Vízöntőt, pedig azok az emberek tudják elvarázsolni és a szívüket fogva tartani, akikben valami egészen szokatlan, és akiknek a hagyományok nem fontosak.







Halak:


Olyan nagy a különbség köztetek, mint az éjszaka és a nappal között. Te reálisan gondolkodsz, és cselekszel, míg a Halak romantikus csodaváró, aki nem hiszi el, hogy nem az ész, hanem a szív irányítja a kapcsolatokat. Nehezen viseli a kritizálást, az, pedig mélyen megsebzi, ha valaki hazugnak nevezi. És te hajlamos leszel erre, mert nem tudod elfogadni, hogy képtelen elviselni a valóságot, és a saját álomvilágba menekül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top