Valentin_2006

Hold a Rákban











Kossal:


Gőzölgő viszony a tiétek, hiszen annyira különbözőek vagytok. A Kos nem annyira családcentrikus, a hangulata nem változik annyira, mint a tiéd, nem annyira érzékeny és kifinomult. Ezért aztán a nagy tüzes találkozás után gyorsabban higgadnak le az indulatok, és a kapcsolat gőzölgő lesz, amely azonban sokszor inkább ködösnek mutatkozik mindkettőtök számára. Nem látjátok benne tisztán a jövőtöket.







Bikával:


A Bika szeretne megszerezni téged, de megtartani őt már neked kell. A Bikával remekül megértetik egymást, biztosítani fogja nemcsak neked, hanem az egész családodnak a jövőt. Nem szabad elfeledkezned arról, hogy a Bika szexuális ínyenc, légy mindig ápolt, és tanulmányozd a szex lapokat, cseréld ki ágybeli tapasztalataidat a barátnőiddel, így kerülheted el, hogy a Bika más ágyában keresse az izgalmakat.








Ikrekkel:


Az Ikrek személyében találkozhatsz egy szellemes hazudozóval, akit csak a saját céljai érdekelnek. Erre talán először nem jössz rá, hiszen lenyűgöző lesz a beszédstílusa, aztán amikor rádöbbensz, akkor mélységen megbántottnak érzed magad, és ez az érzés aztán később óvatossá tesz. Ugyan nehezebben kötsz kapcsolatot, de a következő viszonyodban biztosan elkerülöd a csalódást.







Rákkal:


Mély érzéseken alapuló, nyugodt kapcsolatot alakíthattok ki, amelyben mindkettőtök családja rendkívül fontos szerepet játszik. Arra kell ügyelnetek, hogy a viszony ne váljon unalmassá, és ne a tévé előtt unjátok halálra egymást. Amikor úgy érzed, hogy a kapcsolatotok kezd langyossá válni, esetleg a szokások rabjává, akkor erőfeszítéseket kell tenned, hogy a vágyak parazsát felszítsd, és életben a tartsd a viszonyt.







Oroszlánnal:


Mágikus, előző életekre visszanyúló, a karmai szálaival átszőtt szerelmi kapcsolat. Ám az Oroszlánt előbb utóbb zavarni fogja a te múltimádatot, az anyukádon, vagy az egyik idősebb nőrokonon való csüngésed, a kiszámíthatatlan hangulatváltozásod. És legfőképpen az, hogy sokszor a sorsot okolod azért, ami veled történik, ahelyett, hogy a felelősséget vállalnád a tetteidért. Ha ezt legyőzöd, sokáig élhettek egymással boldogan.








Szűzzel:


A Szűz kész áldozatot hozni érted, és vállal minden nehézséget csak azért, hogy együtt éljetek. Amikor a környezete megpróbálja befolyásolni őt, és azt mondják, hogy te nem vagy életre való, akkor kiáll érted, és a szerelmetekért. Vállalja a nehézségeket, dolgozik helyetted, viszont hűséget és tejes odaadást vár érte cserébe. És azt, hogy az otthonotok meghitt legyen, amelyben a te viselkedésed nagy szerepet játszik.








Mérleggel:


Igen sok nehézséggel kell megküzdenetek, míg egymásra találtok. Ráadásul ritmusproblémáitok is vannak, amely azt jelenti, hogy amikor az egyikőtök kész elhagyni a régi kapcsolatát az újért, akkor a másik éppen nem kíván mozdulni. Így aztán eltelik egy kis idő, amíg rájöttök, hogy akarjátok-e egymást? A Mérleg nem jeleskedik a szerelmi vallomások terén azért, mert képtelen úgy szavakba önteni az érzéseit, mint te.







Skorpióval:


A legtartósabb, életre szóló szövetség a tietek. Hallgatólagos egyetértés van közöttetek, ösztönösen rá tudtok hangolódni egymás igényeire, vágyaira, ami a boldogságotok alapjául szolgál. Ez az oka annak is, hogy képesek vagytok titokban tartott szeretőként akár évtizedeken keresztül folytatni a viszonyt. A Skorpió hatalmat gyakorol a Rák fölött, aki engedelmeskedik, és sokszor szakítani akar, de mégsem tud.








Nyilassal:

A Rák lassúsága, tutyimutyisága irritálja a Nyilast, aki nagyon nehezen állja meg, hogy ne tegyen elmarasztaló megjegyzéseket. A Nyilas talán azért kapja a sorstól a Rák társat, hogy az önuralmat, a toleranciát egészen magas szinten gyakorolja. Ha a Nyilas válságba kerül, akkor számíthat a Rák megértésére, a támogatására, amely átlendíti őt a nehéz helyzeten. A Ráknak pedig az élete színes, és eseményekkel dús lesz a Nyilas mellett.







Bakkal:


A Bak kitartó szerető lesz, és a szerelmi kapcsolatodat a saját előnyödre fordíthatod, élvezheted a viszony előnyeit, és sokat profitálhatsz belőle. A Bak dinamikus, jövő-oreinteált partner, akinek az energiája felszítja a szerelmed tüzét. A Bak nagyobb erőfeszítésekre ösztönöz, mind a személyes kapcsolataidban, mind a szakmai életedben, ezért a vele viszony új fejezetet nyit az életedben, a sors új kapukat tár ki előtted.







Vízöntővel:


Amikor már benne vagytok javában a kapcsolatban, akkor a Vízöntő elkezd furcsán viselkedni, amelynek az oka, hogy azt gondolja, elsiette a kapcsolatot. Ezért megpróbál távolságtartóan viselkedni, ami bánt téged. Úgy tudod kezelni a helyzetet, ha bármennyire nehezedre esik, átmenetileg ritkítod a találkozásokat, és kissé kétértelműen viselkedsz. Had higgye azt, hogy rajta kívül van még valakid.







Halakkal:


Már-már giccsesen romantikusnak nevezhető a kapcsolatotok. Olyan, mint egy lányregény, amelyben a szerelmesek egymásra találnak, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Azt nyújthatjátok érzelmileg egymásnak, amire a másiknak szüksége van, ezért lehet a viszonyotok szuper. Ezekben a kapcsolatokban nem annyira a testiség, mint inkább a szellemiség, a lelkiség, a plátói rajongás játssza a főszerepet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top