Valentin_2006

Hold a Halakban














Kossal:


Őrült kapcsolatban, amelyben a Kos hol sérteget, hol az égig magasztal, és emiatt a lelked olyan hullámzó lesz, mint a tenger. Gyorsan leszállít az álmok birodalmából a valóság talajára. Ha igazán szereted őt, akkor neked kell hozzá alkalmazkodnod, és lassan megnevelned. Bármennyire áldozatkész vagy vele szemben, feladatod, megtartani a saját, belső függetlenségedet.







Bikával:


Úgy érzed, hogy a vele az életed stabil lábakon állna, és biztos lenne a jövőd. Mert amit mond, annak súly van, amit tesz, azt megfontoltan teszi, szenvedélyes és kitartó, ráadásul mindent megtalálsz benne, amiről úgy gondolod, hogy belőled hiányzik. A kapcsolatotok azonban ennek ellenére mégsem intellektuális alapon nyugszik, hanem a szexen, amely vele nem mindennapi lesz.







Ikrekkel:


Az Ikrek kedvesnek tartja a Halakat, de nagyon nehezen indul be rá. Ha mégis összejöttök, akkor nemcsak a szavaknak van nagy jelentősége a kapcsolatban, hanem a simogatásnak, az érintésnek, a csóknak. Ezért egyikőtök se fogja vissza magát, mert így kaphattok tiszta képet arról, hogy fizikailag is elkötelezettek vagytok. Jelentéktelen banalitásokon veszhettek össze, és ez vethet véget a viszonynak, ha mégis kialakul.







Rákkal:


Az életvégig szóló kapcsolat, amely kiállja az idők próbáját. Nagy szeretetben élhettek, és élvezhetik az otthon barátságos melegét. Amikor megismered a Rákot, azonnal felmerül benned, hogy jó lenne vele egy védett kis házban, gyerekkel élni vele. A Rákkal csak annyi bajod lesz, hogy az agyadra megy majd a gondoskodása, mert azt hiszi, hogy te gyámkodásra, felügyeletre szorulsz.







Oroszlánnal:

Az Oroszlánnal eszményi párost alkothattok mindaddig, míg az állatok királyának engedelmeskedsz. Ami azért nem lesz nehéz, mert lenyűgöz a stílusa, a megnyilvánulása, amelyre te talán sohasem leszel képes. Jobban jársz, ha követed őt, mert általa eljuthatsz oda, ahova önerőből talán soha. Az Oroszlán, pedig odalesz tőle, hogy engedelmes alattvalójával hozta össze a sors, aki rajong érte.







Szűzzel:


Igényes partnerrel jöttél össze, akinek minden vágy a tökéletes kapcsolat. Előbb-utóbb úgy fogod érezni, hogy nem felelsz meg az elvárásaeljuttat arra a pontra, amikor nem érzed magad jól a bőrödben. Azután felmerül benned a talán nem is vagyunk egymáshoz valók, és ez elvezet oda, hogy megszakítsd a kapcsolatot, vagy a hosszú vívódás után bele se menj.







Mérleggel:


Nagyon jól kijöhettek egymással, és ritka párost alkothattok. A Mérleget tudod befolyásolni, és egy sereg örömteli pillanatot élhetsz át vele. Érezheted, hogy mennyire fontos vagy neki, hogy a szex vele nem kötelesség, hanem gyönyörűség. Teljesen egyenlőnek érzed magad vele, mind a fizikailag, mind lelkileg. A Mérleg veled kevésbé érzi magát döntésképtelennek, bizonytalannak, amitől te magabiztosabbá válsz.







Skorpióval:


Semmi lazaságra nem számíthatsz a Skorpióval. Ragaszkodni fog hozzád, ha ellenállsz, akkor űzni és hajtani fog, addig, amíg igent nem mondasz. A kapcsolat rendkívül intenzív lesz, a szenvedélye magával ragad, te is úgy érzed, hogy nem tudsz levegőt venni nélküle. Egymáshoz láncol bennetek a karma is, és közétek állhat, elválaszthat bennetek egy harmadik. De soha nem szűntök meg egymást szeretni.








Nyilassal:


A Nyilas rajong érted, és te a számára elérhetetlen vagy. Ő hiába lelkesedik, te ezt valamennyire viszonzod, de nem akarod hozzákötni az életed. Amit nem mondasz meg neki őszintén, hanem ügyesen kicsusszansz a kínos helyzetekből, mindig kitalálsz valamit, amivel a felelősségre vonás, vagy a döntés elől elmenekülhetsz. Ha tartós kapcsolatban élsz a Nyilassal, ne mondj neki nyíltan ellent.







Bakkal:


Teljesen különböző a szerelemhez való hozzáállásotok, míg te kész vagy feláldozni akár az egész életedet a szerelmedért, addig Bakodnak nehezére esik elkötelezni magát. Úgy érzi, ezzel kockára teszi az egész életét, nem fogják támogatni a céljai elérésében. Ezért jól meg kell gondolnod, mielőtt egy régi kapcsolatot fel akarsz rúgni miatta, mert lehet, hogy ő nem fog bevállalni téged.







Vízöntővel:


Segítségére lehetsz a Vízöntőnek az álmai megvalósításában, megérted személyiségének rejtett oldalát, ami nagy megelégedést okoz mindkettőtöknek. Ráadásul ez a pszichológiához való érzékedet is kidomborítja, és még az is lehet, hogy az általa szerzett – olykor fájdalmas – tapasztalatokat felhasználhatod, és segítségére lehetsz a lelkileg bajba jutottaknak. Közben rájöhetsz, mi a te célod az életben.







Halakkal:


Olyan képet közvetítek magatokról egymásnak, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. Ez a belső bizonytalanságotokból ered, és mivel egymástól sem kaptok egyértelmű visszajelzéseket, ezért jobb lenne, ha inkább csak baráti kapcsolatba bocsátkoznátok. Ha mégis a szerelem édes angyalkája érint meg bennetek a szárnyaival, és egymásba bolondultok, nagyon fontos, hogy megpróbáljatok őszinték lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top