Valentin_2006

Hold a Bikában













Kossal:


Vigyáznod kell arra, hogy ne kerülj félreérthető helyzetben, mert ez megment mindkettőtöket az érzelmi sérülésektől. A Kos tanítója lehetsz, mert segítesz neki legyőzni a rohanjunk ajtóstul a házba vágyát. Ez a kapcsolat elején konfliktusokat fog okozni, de aztán a türelmednek, a kitartásodnak köszönhetően megneveled kis Kosodat. Neked, pedig a Kos segít legyőzni a féltékenységedet, ezért jó hatással vagytok egymásra.







Bikával:


Sokat kell dolgozni a kapcsolatotokon, talán azért mert nagyon egyformák vagytok, és a viszony előbb-utóbb unalomba fulladhat. Jó, ha teljesen különböző a munkátok, a hobbitok, mert éppen elegendő, ha az anyagiak iránt egyforma az érdeklődésetek. A kapcsolatban az idők folyamán az asztali örömök fontosabbak lesznek, mint az ágybeliek, ezért érdemes akár egy főzőtanfolyamra is beiratkozni.








Ikrekkel:


Fantasztikus kalandot élhetsz át az Ikrekkel, aki mindenre kaphatónak mutatkozik veled. Az Ikrek mestere a különböző szex technikáknak, és egészen vad sms-eket is küldözget neked, ami kezdetben talán pironkodásra késztet, aztán semmit sem vársz jobban, mint az üzeneteit, vagy a szerelmeskedést vele. Ami zavar benne, az a felületessége, a linksége, hogy sokszor csak ígér, és alig tart be belőle valamit.







Rákkal:

Mindent vagy semmit! A Rákkal összekötheted az életed, aki mindent akar tőled, és ő is kész mindenét neked adni. A szívét, a lelkét, a testét és talán még el is fog tartani téged, ha az élet úgy hozza. A Rákkal olyan embereket ismersz meg, akik igazi presztizst jelentenek, akikkel meg lehet jelenni, és akik által az élet különböző területein akár dicsekedni is lehet. Hajlamos leszel sajnos a Rákot kihasználni, és visszaélsz a jóindulatával.







Oroszlánnal:


Életed legnagyobb csatáját vívhatod vele, és sajnos alul maradhatsz benne. Az Oroszlánnak szinte a kisujját sem kell mozdítani, míg te szinte beleadsz apait, anyait, és mégsem úgy sikerül, ahogy neki. Ráadásul az Oroszlánt nem lehet birtokolni, hanem csak szolgálni, ajándékokkal elhalmozni, miközben te szeretnéd a tulajdonodként kezelni, és azt gondolod, hogy ő hozzájárulhat a te anyagi gyarapodásodhoz. Ez tévedés!








Szűzzel:


Remekül kijöttök, különösen, ha a magánéletet összekötitek az üzletivel. Te adod az ötletet, amivel növelni lehet a bankszámlát, a Szűznek, pedig nem lesz más vágya, mit hogy a feladatot megoldja. Hagyja magát irányítani, szorgalmas, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét, így aztán sokra vihetitek közösen. Sajnos a szexben kicsit unalmasnak találod őt, ami párhuzamos viszonyok folytatására ösztönöz téged.








Mérleggel:


Mintha tükörbe néznél! Ugyanolyan fontos neki a pénz, a szórakozás, a szépség és a minőség, mint neked. Mérlegednek különleges adottsága van arra, hogy mások problémáját megoldja, és képes egy helyzet mindkét oldalát egyformán látni. Segítségedre lehet a fontos döntésekben, a kényes viták elsimításában, harcol érted, és foglalkozik veled. Igaz, hogy másokkal is, ezért csinálhat átjáró házat az otthonotokból, ami zavarni fog.







Skorpióval:


Talán soha nem volt még annyira igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mint a ti esetetekben. A kapcsolat hosszú távra szól. Amit meg kell tanulnod, hogy ami egyértelmű és világos a számodra, az a Skorpiónak nem az. Ezért világosan és tapintatosan kell fogalmaznod, hogy ne sértsd meg őt, mert számíthatsz rá, hogy amikor lehetőség kínálkozik – és te a leggyengébb pillanatodban vagy -, akkor fog ezért elégtételt venni.







Nyilassal:


A Nyilasnak nem mindennapi a humorérzéke, még önmaga kifigurázására is képes. Viszont rád ez nem igaz, ezért könnyen megsértődsz, pedig ő nem akar semmit rosszat, csak jót nevetni veled saját magán, vagy ha úgy adódik, akkor a te hibáidon. Ráadásul nem is tudod őt komolyan venni, hiszen tele van álmokkal, vágyakkal, míg te a realitás talaján élsz, és fantazmagóriának tartod mindazt, amiben ő hisz, amit ő előad.







Bakkal:


Élvezhetitek az életet, de csak módjával! Ahogy azt ti tudjátok. Komoly és jó kapcsolat lehet a tiétek, amelyben mindketten arra fogtok törekedni, hogy legyen mit örökül hagyni az utódoknak. Az életről alkotott elképzeléseitek azonosak, talán még ugyanazokat a márkákat is kedvelitek, és ugyanúgy sózzátok el a leveseket. Arra kell ügyelned az idők folyamán, hogy a kapcsolatotok ne váljon olyan szürkévé, mint a januári nappalok.







Vízöntővel:


Alapvetően nem értitek meg egymást, és csak a szex tartja össze a kapcsolatot. Ez azonban hosszú távon mindkettőtöknek kevés lesz, ezért az útjaitok szétválhatnak. Valószínűleg szegény kis Vízöntő fog anyagilag rosszabbul járni a váláskor, mert te mindent meg akarsz tartani magadnak. Az utjaitok ugyan szétválnak, de az egymás iránti szexuális vágy még évtizedek múltán is ugyanolyan erős lesz, mint először.







Halakkal:


Stabilitás, termékenység, fészekrakás, közös üzlet lehet a kapcsolatotokból. Annyira édes és szeretettel teli lehet a viszonyotok, hogy sokan fognak rátok a környezetetekben irigykedni.
A kapcsolatnak árthat a te titkolódzásod, vagy az állandó lélekbúvárkodás, amellyel a másik cselekedeteidet akarod elemezni. A viszonyt még szorosabbá tehetik a közös művészi élmények, vagy az együtt űzött, művészetekkel kapcsolatos hobbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top