valentin 2012

Gwyneth Paltrow Valentin-napon szexszel kényeztet

A gyönyörű szőke színésznő szerint Valentin-napon az apró figyelmességek mellett a szex a legfontosabb.

Gwyneth Paltrow Valentin-napon szexszel kényeztetA Valentin-napot valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon utálja. Gwyneth Paltrow színésznőnek például szívügye, hogy ezen a napon különösen odafigyeljen a férjére – írja a The Sun. 

A 39 éves színésznő annyira komolyan veszi a Valentin-napot, hogy egy komplett forgatókönyvet ajánl. Ezen a napon nem hiányozhat a kényeztető reggeli, illetve egy pikáns ebéd, de az apró szerelmes üzenetek, az iPodra feltöltött szerelmes dalok, és egy pajzán könyv is kiváló ajándék ilyenkor. Saját portálján még egy szexkönyvet is ajánl (Laura Corn: Nights of Grrreat Sex), ami apró praktikákat rejt, hogyan lehet elcsábítani a férfit. Szerelmes tippjei között szerepel, hogy este mindenki adja át magának pajzán élvezeteknek, amihez segédeszközöket is érdemes bevetni. A szőke szépség a testbalzsamra és a finom, csiklandós tollra esküszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top