valentin 2012

Valentin-napot lehetőleg ne az exeddel ünnepeld!

Ne találkozz az exszel! Ne felejtsd el a napot, és főleg ne lépj félre Valentin-napon! Olvasóink segítségével összeszedtük, a szerelem napján mi az, ami tilos.

Feleségnek és szeretőnek ugyanazt ajándékozni tilos!Ne lépj félre!

„Nekem életem egyik legszórakoztatóbb esete történt ezen a napon. Tavaly ilyenkor lépett félre a csávóm. Miután rájöttem, fél órával később én vigasztaltam őt. (Igen, van tőle mit tanulni.) És még virágot sem hozott!” – Zsófi (23).

Ne add ugyanazt a szeretődnek, mint a házastársadnak!

„Ezer éve nem volt pasim Valentinkor (a tavalyit inkább nem számítom). Mondjuk azzal eléggé el tudná szúrni, ha aznap szakítana, vagy ha forwardolt e-mailes képeslapot küldene (egyszer kaptam ilyet, kiderült, hogy ugyanazt küldte, amit előttem a feleségének), ha haverokkal állítana haza a gyertyafényes vacsorára, vagy ha elaludna melegítőben a tv előtt. De ennek a nagy részével a sima hétköznapot is el tudná rontani” – Ági (32).

Ne utazz el a szerelmed nélkül!

„Két héttel Valentin-nap előtt munkanélküli leszek, úgyhogy már el van rontva, de gondolom nem erre gondoltál. Elvileg 13-án mennénk a pasimmal Thaiföldre, de mégsem megyünk, illetve ő megy egyedül, ezzel azért rendesen el van rontva” – Kriszta (30).

Feleségnek és szeretőnek ugyanazt ajándékozni tilos!Ne az exeddel ünnepelj!

„Magam nem ragaszkodom a Valentin-naphoz, de azon kiakadnék, ha pont aznap este akarna találkozni valamilyen nőnemű ismerősével, ne adj’ isten pont az exével. Na, attól azért kikészülnék” – Orsi (32).

Ne felejtse el!

„Elrontani azzal tudja a férjem, hogy elfelejti. De mondjuk a születésnapomat is elfelejtette, úgyhogy szólnom kell neki előre, hogy hozzon nekem valami ajándékot. Magam gondoskodom a Valentin-napról. A főnököm szerelmes hétvégére megy a feleségével, pedig most megy nyugdíjba, az ő feleségét irigylem azért kicsit” – Anikó (46).

Ne légy hipster!

„A Valentin-napot egy csomó nő is utálja, és ezt még hangoztatja is, de kiakad, ha végül az emberétől nem kap virágot, csokit, macit, bögrét, spinningbérletet, akármit. Az enyémet konkrétan azzal lehet a legjobban elrontani, ha bármit meglátok, ami a Twilightra emlékeztet, bár ezzel az összes többi napomat is el lehet rontani” – Steve (30).

Ne játszd a hercegnőt!

„Az enyémet azzal lehetne elrontatni, ha a kedvesem szexi fehérneműben nyitna ajtót, és rózsaszirmokkal hintené be az ágyat; ha a női magazinok nyáltenderét megvalósítja: abból már nem sülhet ki jó, mert akkor nekem úgy kell tennem, mintha örülnék neki, kiút nincs belőle, mert megvette, kikölcsönözte stb. Nem jó” – Dénes (35).

Feleségnek és szeretőnek ugyanazt ajándékozni tilos!Ne fájjon a fejed!

„Nekem az lenne a legrosszabb, ha előre megszerezném a pezsgőt, a bonbont meg mindent, a kedvesemnek meg nem tetszene és fájna a feje. Ilyen már volt, és arra gyanakszom, hogy valami nagyobb ajándékot várt volna a csaj, és azért húzta a száját. Azóta már nem vagyunk együtt, pedig a kedvéért költöztem ide” – Aurelien (27).

Ne szervezd túl a dolgokat!

„Egyszer mindketten szervezkedtünk Valentin-napra, én el akartam vinni a csajomat egy menő étterembe, ő pedig otthon főzött valami rettenetes specialitást nekem, és arra értem haza. Hát marha jó volt, természetesen otthon maradtunk, de azért volt egy kis vita előtte, mert nem tudtam egyből jó képet vágni a menühöz” – Tamás (36).

 

Valentin-napot lehetőleg ne az exeddel ünnepeld!Szerinted mi a legrosszabb, amit a párod Valentin-napon elkövethet? ha van véleményed, üzend meg a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top