valentin 2012

Vallj szerelmet 150 karakterben és nyerj!

Nagyon szeretsz valakit, vagy szerelmes vagy? <a href=https://nlc.hu/uzenet_kuldes/ >Akkor játssz velünk!</a> Lepd meg őt (vagy Őt) egy kedves üzenettel, és nyerj!
Ha játszani akarsz, kattints a képre!
Ha játszani akarsz, kattints a képre!

 Idei játékunkban kedves üzenetet küldhetsz szeretteidnek, vagy szerelmet vallhatsz ország-világ előtt a Nők Lapja Café Valentin üzenőfalán keresztül. Ha üzeneted igazán különleges, értékes ajándékkal jutalmazunk.

1. A nap 14 legszebb üzenete

A Nők Lapja Café csapata minden este kiválasztja a nap legjobb szerelmes vallomásait az este 18 óráig beérkezett üzenetek közül. A legszebb, legkreatívabb 14 üzenet másnap egész nap olvasható lesz a Nők Lapja Café címlapján és a Valentin rovatban, ahol ország-világ láthatja! Természetesen a többi üzenetet is megtaláljátok, az üzenetoldalon gyűjtjük őket. 

Üzenj és nyerj2. A nap üzenete

A nap legszebb vallomását is kiválasztjuk, amely kiemelt helyre kerül az üzenetek között, ráadásul az üzenet szerzőjét megajándékozzuk a napi nyereménnyel, egy Nina Ricci: Nina L’Elixir parfümmel.

Bővebben a tárgynyereményről »

Extra meglepetésünk a nap legjobb üzenetének: vallomásodat egy híresség tolmácsolja majd videoüzenet formájában szerelmednek, keresd a videót február 14-én a Nők Lapja Cafén!

Üzenj és nyerj3. Fődíj

A játék végén a Nők Lapja Café csapata kiválasztja majd a legszebb, legkülönlegesebb vallomást, mely február 14-én, Valentin-napkor, a Nők Lapja Café valamennyi oldalán olvasható lesz, reggeltől estig!

A legszebb üzenet küldője romantikus hosszú hétvégére viheti el kedvesét a sárvári Spirit Hotelbe: egy négynapos, hároméjszakás üdülésre, félpanzióval. Illetve február 14-én, a budapesti Nyugati téren található nagy óra egész nap a fődíjas üzenetet fogja mutatni, Valentin-nap este pedig a Story4 csatornán is megmutatjuk a nap legjobb üzeneteit, amit sztárok mondanak el videóüzenetben.

Bővebben a fődíjról »

Figyelem! A napi nyereményekért és a fődíjért legkésőbb február 13-ig, este 18 óráig játszhatsz.

Tudnivalók a játékról:

Üzenj és nyerjIdőtartama: 2012. január 31. és február 14. között.
Az üzenet mérete: max. 150 karakter.

Az üzenetküldés regisztrációhoz kötött.

Naponta csak egy üzenetet küldhetsz, de másnap visszajöhetsz, és küldhetsz újat, ezzel nagyobb az esélyed a nyerésre!

Az üzenetek előmoderálás után jelennek meg az NLC Valentin rovatban, az erre a célra kifejlesztett listaoldalon.

Az aznapi nyereményért való játékban az előző nap este hat és aznap este hat között beérkezett üzenetek vesznek részt!

Azért kérjük el szerelmed és a saját e-mail címedet, hogy mindkettőtöket értesíthessünk az üzenetküldésről, illetve arról, ha nyersz.

A nap legjobb üzenetei először február 1-jén kerülnek ki a Nők Lapja Café címoldalára, és február 14-ig lesznek ott olvashatóak. A játékban csak azok az üzenetek vesznek részt, melyek február 13-án este 18 óráig beérkeznek. Az ezután beérkezett üzenetek is olvashatóak lesznek a Valentin rovatban, de már nem kerülhetnek ki a címoldalra, és nem indulnak a napi nyereményekért és a fődíjért.

Ha játszani akarsz, kattints IDE!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top