valentin2011

Szíves üdvözlet, szó szerint!

A kedves sorokat már megírtad a Valentin-napi üdvözlethez, de kéne még valami jópofa lap hozzá? Mutatunk egy oldalt, amivel pillanatok alatt szíves formába öntheted az üzeneted!
Ha neten szeretnéd elküldeni a szép szavakat, akkor természetesen az NLC-képeslapok között érdemes szétnézni. Ha viszont papíron akarod átküldeni vagy átnyújtani, akkor vess egy pillantást erre a sablonra, mielőtt elkezdenél az ötletek hiánya vagy a kézírásod külleme miatt dühöngeni!

A használatához nem kell hozzá más, mint pár perc, egy nyomtató, illetve egy olyan program, ami tudja kezelni a PDF fájlokat. (A legtöbben az Adobe Readert használják.)

Nyisd meg a Festisite oldalt, és a jobb felső sarokban ellenőrizd, hogy a Generate mezőben a „Text Layout” ,a type mezőben pedig a „Valentine” szerepel!

 
Szíves üdvözlet, szó szerint!
Ha ez rendben van, máris bemásolhatod a bal oldali lorem ipsum szöveg helyére a saját üzenetedet, ami maximum 1000 karakteres lehet. Értelemszerűen változtathatod a betűtípust, illetve betű- és papírméretet. Ha ezzel megvagy, rákattintasz a Layout Text gombra, és máris kész a saját egyedi, szív köré folyatott üzeneted, amit lementhetsz vagy megnyithatsz PDF formátumban.
 
Ilyen lesz a végeredmény
Ilyen lesz a végeredmény

Függetlenül attól, hogy te lemented-e a dokumentumot, vagy egyből megnyitod és nyomtatod, a fájl automatikusan bekerül egy Temp könyvtárba is. (Mi itt leltünk rá a titkos másolatra: c:\Users\Felhasználó neve\AppData\Local\Temp\festisite-heart.pdf) Ha nem akarod, hogy idő előtt kitudódjon a meglepetésed, keresd meg ezt a fájlt, és töröld ki ezt is!

 
Az oldalon érdemes szétnézni, vannak más látványos sablonok és egyéb hasznosságok is. Van egy angol és holland nyelvű szerelmesvers-generátor is, amit csak szórakozásra ajánlunk, komoly célú felhasználásra természetesen nem alkalmas.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top