Valentin-nap

Valentin-napi bonbonteszt

Szétnéztünk az üzletek polcain, vajon milyen csokikülönlegességekkel lephetnénk meg párunkat a szerelmesek ünnepén. A választéktól nem estünk hanyatt, de amit találtunk, azt megkóstoltuk. Íme az eredmény.

 





















Szamos Marcipán szívdesszert


Gyönyörű, arany-piros  csomagolásban kelleti magát ez az igazán Valentin-napi csemege. A papírdobozban 10 darab, leginkább puszedlire emlékeztető, egyenként csomagolt szív alakú desszertet találunk, így akár több embert is  meglephetünk vele.
A diszkrét, nem hivalkodó ízű mandulamarcipánt leheletvékony étcsokoládéval vonták be. Kis falatkákban érdemes megenni – élvezzünk ki minden egyes kis harapást! Mutatós és igen finom meglepetés.
Ár: 940 Ft
 



Milka Pralinés Marzipan


A praktikus papírdobozban kedves,

igazi kis falat bonbonokat találunk.

A szív alakú alpesi tejcsokoládét finom marcipánnal töltötték meg. A vastag tejcsoki bevonat szinte roppan, amikor beleharapsz, és a kezedben sem fog hamar elolvadni. Talán több is a csoki, mint a benne lévő töltelék marcipán, viszont annak annyira intenzív az íze, hogy pont úgy jó, ahogy van. Ha darabszámra megyünk, ez éri meg a legjobban.
Tipp: Valentin-napra szív alakú dobozban is megveheted kedvencedet!

Ár: 620 Ft
 



Cherry Queen konyakmeggy
 

A szív alakú műanyag dobozos kiszerelés 10 darab ínycsiklandozó finomságot rejt. A konyakmeggyeket klasszikus bonboncsomagolásba öltöztették.

Az alkoholt kemény csokoládé zárja körül, így nem kell attól tartanunk, hogy kifolyik a ragacsos szirup. Nemcsak konyakot, de valódi meggyet is találunk a csokoládé közepén. A tölteléket nagyon eltalálták, nem az alkohol dominál benne, inkább finom, édes meggyíze van.

Ár: 629 Ft
 




Belgian Hearts csokoládészívek

 

A diszkrét, ám gusztusos csomagolás mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé szíveket rejt. A két félből összeragasztott bonbonokat harántcsíkolt mintával díszítették.

A töltelék és a külső csokiborítás is hamar elolvad, így igyekeznünk kell, ha nem akarunk nyakig csokisak lenni. A csokit finom állagú krémmel töltötték, igaz, az túl édes, már-már émelyítően tömény. Aki szereti a tejcsokit, annak nem okoz csalódást.

Ár: 384 Ft
 



Duc d’O, finest Belgian quality


Az egyszerű, ám elegáns papírdobozban 6 darab pralinéval töltött csokiszívet találunk, amit két félből ragasztottak össze – az egyik oldaluk fehér, a másik tejcsokiból készült.

Nem olvad el a kezünkben, és a szánkban sem túl gyorsan, így hosszan kiélvezhetjük. A töltelék szorosabb egységet alkot a lágy tejcsoki borítással, íze a kapucínerre emlékeztet. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a csoki kicsit ropog, mintha apró homokszemcsék lennének beledarálva.

Ár: 469 Ft
 



Reber Mozart – Herz’l


Már dobozostól beleharapnál, annyira gusztusos a csomagolás is. Az elegáns doboz 8 darab egyenként csomagolt csokicsodát rejt. Ha szereted a pisztáciát, nem fogsz csalódni, a finom tejcsokoládé bevonat alatt ugyanis mogyorónugát és pisztácia lapul. A pisztácia enyhén kesernyés, a tejcsoki bevonat édes, így pont kellemes az összhang – nem is könnyű abbahagyni.
Kitűnő ajándék Valentin-napra.

Ár: 799 Ft
 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 


 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top