Valentin-nap

4-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 4-es férfinak stabil, hűséges partnerre van szüksége. Tehát ha a nő rendezett, ápolt külsejével megnyeri a 4-es férfit, utána úgy tarthatja meg, ha kapcsolatukat rendszer, stabilitás, tervszerűség jellemzi. Nagyon fontos, hogy mindig tudják, lépésről lépésre megtervezzék, mi a következő feladat, mi a rövid, közép- és hosszú távú cél a kapcsolatban, a közös dolgokban.

Nagyon fontos a 4-es férfi számára az anyagi biztonság, ezért csak olyan partner mellett érzi jól magát, aki hasonlóan szorgalmasan dolgozik, gyűjtöget, értékeli a megszerzett vagyont, és abból jó befektetésekre képes, vagyis földet vásárol, házat épít, fejlődik évről évre úgy, hogy közben nem kockáztat.
A 4-es férfi nem vágyik gyors, hirtelen meggazdagodásra, de szereti látni, hogy a szorgalmas munkájának van eredménye. Ezért jó, ha a nő ebben is társa, vagyis ő is szorgalmasan, kitartóan dolgozik a gyarapodásért.

Egy 4-es férfinak nagyon fontos a család. Az otthon biztonságán túl szereti, ha a család is gyarapszik, tehát egy olyan nő tudja őt hosszú távon megtartani, aki gyermekeket szül neki, és azokat komolyan, tudatosan, következetesen, tervszerűen neveli.

Ha a 4-es férfi elkötelezi magát, akkor biztosra lehet venni, hogy élete végéig ki fog tartani. Így nem nehéz őt megtartani. Sokkal nehezebb a bizalmát megszerezni, hiszen alapvetően bizalmatlan ember.
Kishitűsége miatt jó hatással van rá, ha a nő biztatja, bátorítja. Kedvező, ha a nő meg tudja győzni, hogy tervezhet merészebben, gondolkodhat nagyobb volumenben. Amennyiben a 4-es sikereket ér el, élete végéig hálás lesz érte a nőnek.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top