Valentin-nap

22-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 22-es férfit a szexis, kihívó nőiességgel lehet elcsábítani. A szexuális vágyát, a hódítási ösztönét kell felébreszteni és a végletekig gerjeszteni, hogy feltámadjon benne a „vadászösztön”. Jó, ha ez egyfajta előjátékként működik. Érdemes egy kicsit frusztrálni, „cikizni” a 22-es férfit, hogy még inkább fel legyen ajzva, de ne kapja meg rögtön a nőt.
A szexualitás a 22-es számára nagyon fontos. Rendszeres és kielégítő szexre vágyik, viszont utálja az unalmas dolgokat, ezért minden szeretkezést különlegessé kell tenni a számára. Minden esetben úgy kell indítani, hogy a nő újból és újból elcsábítja a férfit, a férfi pedig újból és újból meghódítja a nőt. Ez már maga az előjáték lehet. Közben mind az öt érzékszervre lehet különleges illóolajokkal, mécsesekkel, gyümölcsökkel és szeretetmasszázzsal hatni. Amennyiben a szeretkezést sikerül szertartássá tenni, nincs az a másik nő, aki a 22-es férfit elhódíthatná. Ehhez a tantra ismerete sokat segíthet a nőnek.

Megtartani nagyon nehéz egy 22-es férfit, mert igaz, hogy alapvetően hűséges, de időről időre szüksége van szünetre. A szünetek ideje alatt nem lehet pontosan tudni, merre jár és mit csinál, ezért az adott kapcsolaton belül kell ébren tartani az érdeklődését, hódítani vágyását. Ezt elsősorban azzal lehet elérni, ha a nő nem hagyja ellaposodni a kapcsolatot, mert akkor biztosan és törvényszerűen véget fog érni.

A 22-es férfi elsősorban szenvedélyes nőre vágyik, így fontos számára az intenzív és látványos érzelemkifejezés. Elcsábítani is csak nagy, intenzív érzelmi megnyilvánulással lehet. Természetesen ezt a hőfokot képtelenség megtartani, ezért a „normális” hétköznapok közé mindig be kell iktatni a 22-es férfi számára valamilyen izgalmasabb, szokatlanabb hétvégét, utazást vagy programot, máskülönben a 22-es férfi elveszíti az érdeklődését. Ha már nem találja izgalmasnak az adott partnerét, ha már nem tartja kihívásnak, hogy meghódítsa minden egyes szeretkezés előtt, akkor gyorsan és könnyedén odébbáll.

A 22-es férfi számára fontosak a nagyra törő célok is. Ezért hasznos, ha a nő nemcsak támogatja ezek elérésében, hanem aktív közreműködővé is válik azokban. Szerencsés, ha ezek nemes, jótékony témák. Mivel a 22-es nagyvonalú, szívesen segít szociálisan hátrányos helyzetűeket, kiszolgáltatott, a társadalom perifériájára szorult embereket. A párkapcsolatot szorossá teheti, ha közösen tudnak ilyen ügyekben tevékenykedni.
Természetesen a saját család, a közös gyerekek is összetartó erők a 22-es férfi számára, de nem a hagyományos, hétköznapi értelemben. Mint mindent, ezt a témát is intenzívebben éli meg. Ő sokkal szenvedélyesebben szereti a gyerekeit, sokkal erélyesebben harcol értük.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top