Valentin-nap

11-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 11-es férfit úgy lehet elcsábítani, hogy a nő felkelti az érdeklődését valamilyen szokatlan, esetleg oda nem illő stílusú megjelenéssel, témával.
Egy 11-es férfit elsősorban szellemi síkon lehet megragadni. Komoly csáberő, ha a nő valamilyen izgalmas, szokatlan témával foglalkozik, és ezt megosztja a 11-essel.
Mindeközben a 11-es férfi arra vágyik, hogy a nő megértő, türelmes partnere legyen, ugyanakkor társa legyen a szellemi szárnyalásban, a felfedezésekben, az újításokban. Mivel a 11-es férfi rendkívül impulzív, változékony, olykor labilis személyiség, szüksége van egy nyugodt, megbízható partnerre.

A 11-es férfinak egészséges táplálkozásra, elegendő alvásra és sok mozgásra van szüksége. Szerencsés, ha ezt a nővel együtt teheti. Az is jó, ha a nő szem előtt tartja ezt, és ilyen programokat is kezdeményez. A 11-es férfi idővel megérti, hogy mindez az ő érdekét szolgálta, és végtelenül hálás lesz érte a nőnek.
Nem könnyű feladat a 11-es férfi érdeklődését fenntartani, változékony hangulatával lépést tartani. Ehhez roppant találékonynak és merésznek kell lennie a nőnek. A 11-esnek változatos programokra, izgalmas utazásokra van szüksége ahhoz, hogy ne unatkozzon. Egyfolytában ösztönösen keresi az új impulzusokat. Ha nem találja meg a kapcsolaton belül, akkor máshol fogja keresni. Ezt elkerülendő, a nőnek mindig valami váratlan dologgal kell előállnia. Ha nincs ötlete, nyugodtan fordulhat a 11-eshez, mert neki biztosan lesz több is.

Fentebb említettem, hogy a 11-es vándorművész, aki nem bírja a korlátokat és a szabályokat, tehát abban a kapcsolatban tud megmaradni, ahol ilyenek nincsenek. Ez a nő részéről nagyon modern, liberális gondolkozást feltételez, ami nem könnyű, ha az ember „normális” párkapcsolatra vágyik. Ezt lehet, hogy nem a 11-es férfi oldalán kellene keresnie egy nőnek…
Ha egymásba szeretnek, a nő szenvedélyes, odaadó szerelemre számíthat a 11-es férfi részéről, hiszen a 11-es férfi semmiben nem átlagos, abban sem, ahogyan szeret és szeretkezik.
Ha mégis sikerül egy 11-es férfit megtartania, a nő biztosan nem fog unatkozni mellette, életük izgalmas, eseménydús lesz.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top