Valentin-nap

1-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






Az első és legfontosabb az 1-es férfival kapcsolatban, hogy a nő sosem kezdeményezhet. Tilos kikezdeni vele, meghívni vagy felkérni. Előfordulhat, hogy ez adott esetben tetszik az 1-es hiúságának, de hosszú távon biztosan nem „szül jó vért”. Az 1-es férfi csak azt értékeli, amit ő indított el, amit ő talált ki. Ha megfosztják a kezdeményezéstől, akkor férfiúi minőségétől fosztja meg a nő, és ezt nem tűri az 1-es. Mindazonáltal csábítani igenis lehet. Sőt, szereti is az 1-es típusú férfi, ha érzi egy nőn, hogy tetszik neki. Ezt apró jelekkel, gesztusokkal, pillantásokkal közölheti is a nő, de csak finoman, nem közönségesen.

Az 1-es férfi mindenben és mindenhol első akar lenni. Legszívesebben minden nő ágyában ő lenne az első, egyfajta „berepülőpilóta”. De ez nem mindig adatik meg. Ehelyett megelégszik olyan dicséretekkel, mint: „Te voltál az életemben az első, aki…” vagy „…akivel…”. Enélkül nem teljes a siker számára.
Természetesen egyedül akar lenni a szónak abban az értelmében, hogy nem tűr párhuzamos kapcsolatot. Átmenetileg sem bír „másodhegedűs” vagy titkolt szerető lenni.

Kedveli az extravagáns cuccokat, a különleges vacsorákat. Szeret szokatlan helyeken találkozni, szeretkezni. Ha ezt egy nő szívesen és önként megteszi, azt istennőként fogja imádni.

Egy okos nő mindig izgalmas, kicsit titokzatos marad. Sosem tárja fel teljesen önmagát, ezzel ébren tartja a férfi érdeklődését, kíváncsiságát. Így a kapcsolat egy folytonos „játék” lesz, amelyben a férfi dolga, hogy minden alkalommal meghódítsa a nőt, a nő pedig újból és újból elcsábítsa a férfit. A szeretkezések előtti előjáték is pontosan erről kellene, hogy szóljon. Egy 1-es férfi esetében erről tilos lemondani, mert az törvényszerűen és gyorsan megöli a férfi érdeklődését, vagyis megássa a kapcsolat sírját.

Az 1-es típusú férfiak szeretik a változatosságot, ezt a nőnek mindenképpen biztosítania kell. Ehhez a nőnek leleményesnek és az 1-eshez hasonlóan kreatívnak kell lennie. Enélkül nem lehet tartós a kapcsolat egy 1-es férfival.
Talán kicsit „strapás” az 1-es férfinak megfelelni, de megéri, mert bőkezűen és lovagiasan meghálálja. Egy nő igazán nőnek érezheti magát egy 1-es férfi mellett. És valljuk be: a mai világban ez nem kevés!
Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top