Valentin-nap

A szerelmes Ikrek

Az Ikrek legjobban a másik két levegõ jeggyel, a Mérleggel és a Vízöntõvel jön ki. Bár e két jeggyel jól tud az eszmék szintjén kommunikálni, mégis ellenállhatatlanul vonzzák a víz jegyek – a Halak, a Skorpió és a Rák. A víz és a levegõ két összeférhetetlen, mégis egymást mágnesként vonzó elem.





 Hogyan viselkedik a szerelmes Ikrek

 






Az Ikrek állandóan próbálja megfejteni annak a sokféle személynek a titkát, akinek önmagát érzi. Ha sikerül találnia valakit, aki szereti valamennyi különböző arcát, akkor reményei szerint önmagát is megtanulja majd szeretni. Az Ikrek ilyen típusú kapcsolatai kétféleképpen alakulhatnak. A bal oldali ösvény úgy végződik, hogy a partner visszautasítva, kirekesztve érzi magát. Az Ikrek a maga részéről pedig úgy éli meg, hogy elnyomják, untatják és börtönbe zárják. A másik út valamivel boldogabb: ha az Ikrek időt, kommunikációt és megértést kap, sokszor képes megtanulni befelé figyelni, elkezdheti felfedezni saját szükségleteit és érzékenységeit.

A jegy szülötte gyakran vonz erősen anyai jellegű típusokat, akiknek gondoskodása és finom leereszkedése fojtogatja őt. Nem csoda, hogy az Ikrek sokszor kisfiú vagy kislány marad, sötét, titkos másik arccal. Ha valamilyen követelésünk van az Ikrekkel szemben – mint például „Egész este nem vettél rólam tudomást!” –, valószínű, hogy kitérő választ fog adni, mert sok lehetséges válasznak van tudatában, és kevésbé ismeri valódi érzéseit.

Az egyik legnehezebb kombináció az Ikrek és a Skorpió jegyeké. Csodálatosan megszemélyesítik a levegő és a víz ellentétes pólusait. A Skorpió víz jegy, ezért nagyon szubjektív, érzelmi alapú reakciókkal. Egy tipikus Skorpió ritkán tér ki a dolgok elől, hiszen természete rákényszeríti, hogy mindenben felfedezze a rejtett gyökereket és okokat. Az Ikrek azonban nem szereti, ha analizálják, valószínűleg azért, mert megijeszti az eredmény.

Ha erősen anyáskodó típus valaki, például Bika vagy Rák, vagy finom, érzékeny típus, mint a Halak, vagy intenzív és féltékeny, mint a Skorpió, akkor ne várja az Ikrektől, hogy kielégítse minden érzelmi igényét. Egyszerűen nem képes rá.

Ha olyan Ikrekkel találkozunk, akiben van egy kis önismeret, akkor valóban szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Mégsem fog soha megbarátkozni a gondolattal, hogy meg kell magyaráznia cselekedeteinek okait. Ritkán tanulja meg élvezni a drámai, érzelmi jeleneteket, ezért arra is hajlandó, hogy engedményeket tegyen partnerének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top