Valentin-nap

A szerelmes Bika

Ebben a jegyben rendkívül erõsen érvényesül a testiség. Ritka az olyan Bika, akiben nem erõsek és hevesek a vágyak. A Bika érzéki, szereti a szépséget, és néha teljesen élvhajhász módon él.





 Hogyan viselkedik a szerelmes Bika

 






Ez nem az aszkétáknak való jegy, hacsak nem vágynak egy pokolian fanatikus valakire. A legtöbb Bika számára egy kapcsolatban a szexualitás abszolút prioritást élvez, ahol jó a szex, ott ver tanyát. Személyes nézőpontjától és egyéni értékrendjétől függ, hogyan viselkedik.

A Bika életében a hűség nagy jelentőséggel bír, de előfordulhat, hogy boldogan hajhássza az érzéki örömöket. Titokban persze, nehogy veszélybe sodorja stabil házasságát. Ne felejtsük, hogy a biztonság és a kielégülés egyaránt fontos számára. Ha meg akarjuk tartani egy Bika szerelmét, ne játsszunk vele olyan szexuális játszmákat, mint az „egyszer megkapsz, másszor nem”, mert hamar valami elérhetőbb „forrás” után néz majd.
A Bika, mivel a Vénusz uralja, hajlamos romantikus lenni. A régimódi, regényes romantika híve, hiszen a hagyományokat is tiszteli. Tényleg hisz a jegygyűrűben és a hófehér menyasszonyi ruhában, melyek érzelmei konkrét megnyilvánulásai, és szereti ajándékokkal kimutatni érzéseit. Mivel mindig szem előtt tartja a stabilitást, ritkán fordul elő, hogy egy Bika ki-be ugrál egy kapcsolatból. Lehet, hogy egymást követik szexuális kalandjai, de egy kapcsolat a számára komoly dolog. Felelősségérzetének és biztonságvágyának köszönhetően gyakran olyan kapcsolatból sem lép ki, mely régen elveszítette számára a varázsát.

A Bika egyszerűsége néha őrjítő. A kapcsolat számára a fizikai közelséget jelenti, és nehéz vele mélyebb dolgokról beszélni. Szó szerint értelmezi a dolgokat, hisz legtöbbször nem érti az utalásokat. Mindent készpénznek vesz, ő maga is nyersen egyenes. Amikor tudattalan ellenállásról, érzelmi zsarolásról és más, mélyebb értelmű dologról beszélünk neki – amiben a Skorpió oly könnyen kiismeri magát –, a Bika undorodva hátat fordít.

Legtöbbször nem vesz tudomást a felgyülemlő rejtett indulatokról, melyek alááshatják a legerősebb kapcsolatot is. Egyszerűen csak azt látja, ami a kirakatban van. Végtelenül kedves, gyengéd és szeretetteljes tud lenni, szeretetét legjobban az érintésen keresztül tudja kifejezni.

A Bika a „birtokolni vágyás” jegye. Partnere csak az övé, őrzi, mint egy dédelgetett festményt, egy értékes antik tárgyat. Ezt gyakran demonstrálja társaságban is. Aki szereti a függetlenséget és a nyílt kapcsolatot, kerülje a szerelmes Bikát. E jegy végtelen türelme és derűs nyugalma áldást és könnyebbséget jelent bárki számára, aki békés és nyugodt kapcsolatra vágyik. Ha mégis sikerül felmérgesítenünk, agresszívvá válik. A Bika nem elég kifinomult ahhoz, hogy szavakkal okozzon fájdalmat, mint a Szűz vagy az Ikrek, vagy megmérgezze a közhangulatot, mint a Skorpió.

Mint minden jegypárosításnál, egyéni ízlés dolga, hogy ki illik a Bikához. Őt gyakran vonzza a tüzes temperamentum, az önfeledt gyermeki vakmerőség, az ösztönös szerencsejátékosok, a veszély, a fantázia, a meggondolatlan cselekedetek. Tűzre van szüksége, hogy melegen tartsa, ellazítsa és ráébressze a valóság más dimenzióira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top