Utazás

Karácsonyi bevásárlás a reptéren? Próbáld ki! (X)

Ha lehetőséged van arra, hogy elutazz pár napra az ünnepek előtt, vagy esetleg külföldön élő rokonaidat látogatod meg, érdemes ezúttal a szokásosnál korábban érkezned a reptérre, hogy elmerülhess a boltok karácsonyi kínálatában. Anyukád kedvenc illata, az óra, amire a párod régóta vágyik vagy egy exkluzív szépségápoló szett, aminek úgy örülne a legjobb barátnőd, mind ott sorakoznak a polcokon, méghozzá kedvezményes áron. Tapasztald meg ennek előnyeit te is!
Megnézem
Összes kép (13)

Érkezz időben, és hangolódj az ünnepekre!

Nem csak karácsony közeledtével érdemes legalább két órával az indulás előtt megérkezni a reptérre, hiszen az év minden napján 18 étterem, 4 kávézó és egy hangulatos bár várja az utasokat, hogy a pihenés már a terminálon elkezdődhessen. Az ünnepi időszakban ráadásul a legtöbb étterem szezonális étel- és italkínálattal is készül, így egy ködös hajnalon is könnyen karácsonyi hangulatot varázsolnak a gőzölgő kávéd mellé.

Egy kellemes reggeli vagy ebéd után pedig indulj útnak, és fedezd fel a Budapest Airport ünnepi forgatagát! Érdemes akár bevásárlólistával is készülni, hiszen 63 különböző üzlet kínálatából válogathatsz, és ha időben érkezel, sorban állás nélkül, kedvedre kutathatsz karácsonyi ajándékok után a boltok polcain.

Akár az Európai Unión belül utazol, akár messzebbre indulsz, a Heinemann Duty Free kínálatában kedvező áron találsz parfümöket, kozmetikai szereket, utazócsomagokat és szezonális szetteket. Ilyen például a Rituals adventi kalendáriuma, amelynek ablakaiban mindennap vár rád egy luxuskozmetikum. A termékek többsége ebben a formában és ezen az áron kizárólag a reptéren érhető el. Ha igazán exkluzív meglepetéssel készülnél szeretteidnek , mindenképpen látogasd meg a Twinset üzletét szebbnél szebb divatos fehérneműkért és kiegészítőkért, illetve ne hagyd ki a Victoria’s Secret üzletét sem, hiszen Magyarországon egyedül a reptéren található szaküzletük.

A Duty Free ital- és élelmiszer-kínálatát is érdemes végigböngészni és az ajándékok közé egy-egy limitált kiadású vagy különleges kiszerelésű finomságot rejteni.

 

Tele a kosaram, de hová pakoljam?

Válogass bátran az ajándékok között, ugyanis a reptéri üzletekben vásárolt termékeket külön díj fizetése nélkül viheted fel a repülőre. Így nem kell aggódnod a szigorú poggyászellenőrzés miatt, és extra helyet sem kell hagynod a kézipoggyászban, ahová beférnek a csomagok.

Vásárolj kedvedre, használd ki a kedvezményeket, és lepd meg a családodat vagy a barátaidat páratlan ajándékokkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top