Utazás

Így érhetők el olcsón a luxusszállodák Egertől New Yorkig (X)

Ez hihetetlen, amit most a Szallasguru.hu kínál erre a hétre!

Kimagasló, luxusszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó szállodák sorát vonultatja fel ezúttal heti ajánlatában a Szallasguru.hu, olyan népszerű hazai szálláshelyeket bevonva, mint például a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****Hotel Divinus Debrecen ***** vagy a Hotel Karos Spa Zalakaros ****. A belföldi kínálatok mellett igazán minőségi, ne kerteljünk, luxus külföldi utakra is fókuszálnak a gurunál Prágától New Yorkig. Persze, ahogyan azt már megszokhattuk a kedvezményes utazások piacának meghatározó szereplőjétől, ezúttal is pénztárcabarát ajánlatokat tár elénk. Így a mostani szlogenjük is nagyon találó, ha a kínálatot és az árakat nézzük: „Megengedheted magadnak! Utazz a Szallasguru.hu-val, és az álmod valóra válik!”

 

Remélem, felcsigáztuk mindenki érdeklődését! Akkor vessük bele magunkat a megfizethető luxusajánlatokba!

 

Hotel Karos Spa Zalakaros ****+superior

Álom ajánlat a javából! A Hotel Karos Spa++++superior szálloda édenkerti környezetben fekszik, erdők, lankás dombok, szőlőhegyek ölelésében. A zalakarosi hotel által „hirdetett” igazi Spa-érzést a Harmónia Spa wellness részleg által nyújtott sokszínű, kényeztető, frissítő és relaxáló masszázsokon, kezeléseken keresztül illetve a Spa Uszoda- és Szaunavilág szolgáltatásain át ismerhetjük meg mi, a pihenni vágyók. A sport szerelmesei úszhatnak, a felfrissülni vágyók élvezhetik az élményelemekkel teli medencéket, pezseghetnek a jakuzziban vagy regenerálódhatnak a saját kútból nyert termálvízzel feltöltött ülőfürdőben.

Valóra váltom az álmaimat >>

 

Borostyán Medhotel Nyíradony ****

A Szallasguru.hu kínálatában először szerepel a Borostyán Medhotel****. A pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár itt, a nyíradonyi luxus szállodában! Az Európai Unióban egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várják az ínyenc vendégeket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen. A szálloda különleges építészeti stílusával a hétköznapi zaklatott rohanásból való kilépés élményét nyújtja, ezért is hozták létre az egyedülálló stresszoldó wellnesscentrumukat. Érdemes tudni: itt a vízfelület több mint duplája a szobák alapterületének!

A Borostyán Medhotelben pihenők különleges építészeti stílussal találkozhatnak.

Valóra váltom az álmaimat >>

Ez tényleg az Álmok hete lesz!

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top