Utazás

Gyógyuljon pihenés közben Hévízen!

Hévíz hangulata, szépsége mindenkit rabul ejt. Csodás kikapcsolódási lehetőségekkel, és a gyógyulni vágyókat mesés lehetőségekkel várják Hévíz szállodái.

A hévízi Mirage varázsa: Élmény és egészség

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Hévízen a Hunguest Hotels ****superior új, egyedi atmoszférájú, barátságos környezetben lévő, felújított Mirage szállodája ****superior minőségben fogadja a vendégeket. Hévíz legmodernebb, egyedi, igényes és exkluzív belső terekkel rendelkező belvárosi hotelje a patinás sétálóutcán, hangulatos kávézókkal, üzletekkel körülvéve, a gyógytó szomszédságában mostanra mindenkit lenyűgözött. A Mirage nemcsak a szállodai luxuskörülményekkel és kényelemmel kényeztet, de azokat is elvarázsolja, akik inkább személyes élményekre, különleges légkörre vágynak, és személyre szabottabb szolgáltatásokat, gyógyító pihenést, az egészség visszaszerzésének gyors lehetőségét keresik. A csodálatos atmoszféra mellett számos wellness- és gyógyterápiás szolgáltatást biztosít, kategóriájában a legmodernebb és az unikális gyógytóra alapozott professzionális orvoslást kínáló, kétszintes Terápiás Centrum, ahol a hévízi tradicionális gyógyítás mellett a kényeztető masszázsok, harmonizáló, relaxáló kezelések, szaunák ráadásaként alternatív, testet-lelket megújító kezeléseket is kínálnak az aktív rehabilitációval megújítottan.

Elérhetőség:
Hunguest Hotel MIRAGE****superior, Hévíz

 

Kényeztető oázis a hévízi Carbonában

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Aki a nyaralását Hévízre szervezi, nemcsak élményekkel teli kikapcsolódásra számíthat, de a pihenés mellett biztos lehet benne, hogy az egészségére is odafigyelnek. A Carbona számos trendi egészségprogrammal, szabadtéri élményfürdővel és koktélpartikkal várja a vendégeket.

Egyre többen gondoljuk, hogy a nyaralás során nemcsak a nagyszerű strandélmény számít, de érdemes az egészségünkre is odafigyelni. Persze kell néha egy fagyi, lángos vagy nutellás palacsinta a strandon, de ha egész héten ez a menü, az árthat az alaknak.

 
A Carbona dietetikusai által kialakított egészséges étrend bárki számára könnyen betartható: 5 színkategória jelzi, hogy mennyire szívbarát, egészségmegőrző vagy húsmentes az étel. De lehetőség van speciális diéták kipróbálására is, mint a paleo- vagy a lúgosító étrend. Ha pedig nem igazodunk el a sokféle lehetőség között, akkor a hotel szakértői segítenek kiválasztani a számunkra legideálisabb megoldást.

A saját termálvíz-forrással rendelkező NaturMed Hotel Carbonában található Hévíz egyik legnagyobb fürdőkomplexuma: a mediterrán napozókert pezsgőfürdővel, masszázságyakkal, csodás parkkal vár, és több medencében is lehet csobbanni. De a European Health Spa Award díjas szálló bővelkedik a minőségi egészségmegőrző, wellness- és gyógykúrákban is.

Tavasz óta érhető el kínálatukban a hévízi szakemberek által kifejlesztett Termáljég Kúra, mely a hideg és meleg egyedi kombinációját alkalmazza. A kúra mind az egészségmegőrzésben, mind a megszépülésben segítségünkre lehet, és igazi felüdülést nyújt a nyári kánikulában. Emellett ájurvédikus masszázskúrák, a tengervíz kincseire épülő Thalasso szépészeti terápia és gazdag szaunavilág nyújt itt igazi kikapcsolódást.
Hétvégén pedig irány a koktélbár, ahol a jazz vagy a latin zene szerelmesei rophatják, persze koktélkülönlegességek kíséretében.

Elérhetőség:
NaturMed Hotel Carbona****superior, Hévíz

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top