Utazás

Elképesztően gyönyörű lett a szingapúri légitársaság biztonsági videója

Az emberek többsége sose figyel oda a légitársaságok unásig ismert biztonsági videóira, de a Singapore Airlines csodás kisfilmjét tényleg megéri végignézni!

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, mennyire vicces és sztárokkal zsúfolt biztonsági videóval rukkolt elő a British Airways. A Singapore Airlines kisfilmje ugyan egészen más stílusban utazik, de legalább ugyanannyira izgalmas, ők ugyanis kreatív és szemet gyönyörködtető módon mutatják meg a szokásos biztonsági protokollt és mellette Szingapúr szépségeit is.

A videó különlegessége, hogy repülőgépet nem is látunk benne (attól eltekintve, mikor a jó fej apuka meg a cuki kisfia a falra graffitiznek egyet) – a szokásos biztonsági szöveget a város csodás látványosságainál, például parkokba rakott padokon, moziülésen vagy tradicionális holmikat áruló üzletben felvett képek illusztrálják. Így ugyan kell hozzá némi fantázia, hogy a repülőgépen is képben legyünk a dolgokkal, de valószínűleg a légitársaság is abból indul ki, hogy a kötelező biztonsági blablát már tényleg mindenki ismeri.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top