Utazás

Elindult a Beontrips online utazási iroda!

Ha utazni szeretnél, mostantól egy helyen és egyszerűen lefoglalhatod a repülőjegyed, a szállásod és az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat.

Az egyedülálló utazási portálon, a beontrips.com-on a kombinálható repülőjegy- és szállásajánlatok hatalmas választéka vár. Az egyedi utazási csomagokat több száz hagyományos és diszkont légitársaság és több mint 90.000 hotel ajánlatából állíthatod össze, és eljuthatsz népszerű európai vagy Európán kívüli úti célokra. A széles körű kínálat jelen időben követi a piaci ajánlatokat, így mindig az aktuálisan elérhető legjobb árú repülőjegyekből, szállásokból álló csomagokra csaphatsz le.

Elindult a Beontrips online utazási iroda!

Innovatív térképes utazástervezőnk segít az utazás megtervezésében, ahol az akár több földrészen található állomásokat pár kattintással össze tudod kötni, és egyszerre le tudod foglalni.

A beontrips.com úgy működik, mint egy webáruház, és ugyanolyan biztonságos a használata, mint ha külön oldalakon foglalnád a szállást és a repülőjegyet. Ugyanakkor, ha valamelyik szolgáltató, például egy légitársaság változtat a menetrendjén, a Beontrips átvállalja a módosítással járó teendőket és a (normál tarifával hívható) telefonos ügyfélszolgálat munkatársai gondoskodnak az esetleges járatváltozások, módosítások megkövetelte ügyintézésről.

Elindult a Beontrips online utazási iroda!

A Beontrips Magazin pedig folyamatosan frissül izgalmas utazási tippekkel és ötletekkel. Érdemes átböngészni és megtudni hová, mikor és miért jó ellátogatni, legyen szó városnézésről, fesztiválról vagy tengerparti nyaralásról, akár egyedül, barátokkal vagy a családdal indulnál felfedezésre.

További információ >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top