Utazás

11 éves diákjával akart külföldre szökni egy békési tanár

Még a reptéren sikerült elkapni azt a békési pedagógust, aki egy 11 éves diákjával akart külföldre szökni, hogy ott új életet kezdhessenek.

Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár, de a repülőtéren lebuktak. A két héttel ezelőtti eset után a pedagógust gyorsított eljárásban már el is ítélték, embercsempészésért, családi jogállás megsértésének vétségéért és okirat-hamisításért egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A rendőrség még vizsgálja, hogy más bűncselekményeket is követett-e el a tanár a kisfiú sérelmére.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi Londonban akart új életet kezdeni a gyerekkel, mert Magyarországon már nyomozás indult a viszonyuk miatt. A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat csináltatott maguknak, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, még piercinget is adott neki, kirándulni induló apának és fiának láttatták magukat.

A több szempontból is példa nélküli bűncselekmény részleteit először a Kékfény hozza nyilvánosságra. A bűnügyi műsor hétfő esti adásában megszólaltatja a kisfiú édesanyját és a tanár családját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top