Utazás

Megint zaklatja a hűvösvölgyi utasokat a letolt gatyás férfi

Újra felbukkant az az ötvenes férfi, aki trágárságokat szokott üvöltözni, időnként pedig letolt nadrággal flangál az 56-os és 61-es villamosokon.

A férfi elsősorban fiatalokba szokott belekötni, fiúkba és lányokba vegyesen. A BKV Figyelő egyik olvasója írta meg legutóbbi találkozásának történetét a férfival:

Ez az ember úgy ötven és hatvan közötti, kb. 170 cm magas, őszes haja van, felül kopasz és szemüveges. A kabátja tele van rakva kitűzőkkel, és hátizsákot hord. Kinézete ellenére nem hinném, hogy hajléktalan lenne, bár ruházata eléggé koszos. (…) Ez az ember állandóan trágárságokat ordítozik, és volt már rá példa, hogy letolt gatyával állt a villamos közepén. Ha ült, mindig a nadrágjában matatott, úgy két hete úgy sétált fel-alá a kocsiban, hogy kinn volt a farka. Még az ellenőrök se mennek oda hozzá!

61-es villamos (forrás: Ittlakunk.hu)

61-es villamos (forrás: Ittlakunk.hu)

Egyszer egy ellenőr bepróbálkozott nála, mire ez az ember csak annyit mondott, hogy mindjárt előveszek valamit, de az nem a jegy lesz. Egresnek, a nagy sétálónak nevezi magát, és főleg fiatal fiúknak, lányoknak és gyerekeknek szeret beszólogatni. Én eddig megúsztam. Néha felbukkannak erre közteresek, én egy hete jeleztem nekik a problémát, de mikor elmondtam, hogy engem még nem bántott, legyintettek. Annyit mondtak, hogy írjam meg a panaszkönyvbe, de a sértett utasok feladata lenne az esetet jelenteni.

Az utóbbi hetekben szinte kétnaponta látom ezt az embert, és ha jól figyeltem meg, egy barátnője is van vele. Egy ötvenes, vállig érő szőke hajú nő, telt arccal, enyhén ráncos, magasságra kb. ugyanakkora. Pepitában ugyanazt csinálja, mint emberünk.

Ha ti is látjátok Egrest, a nagy sétálót, ne ijedjetek meg tőle, inkább szóljatok a sofőrnek, ellenőrnek, és utólag is jelezzétek a BKK-nak az ilyen eseteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top