Utazás

10 ok, amiért a téli wellness minden nőnek kihagyhatatlan

Eljött az ideje, hogy kipihend az év fáradalmait. Bebizonyítjuk, hogy a wellness a legjobb választás.

Lassan itt a tél, a nappalok rövidülnek, a hangulatod gyakran a béka feneke alá süllyed, a pároddal libikókáztok az érzelmeiteken, a családodról inkább szót se ejtsünk. A világos, színes ruháid a szekrény mélyén, rendszerint szürkébe vagy feketébe öltözöl, mert hát ezt szoktad meg. A főnököd a szokásánál is ingerlékenyebb, a szervezeted meg persze érzi, hogy tartalékolni kell, 1-2 kiló úgy szalad fel rád, hogy közben fogyókúrázol. A legjobb barátnőd állandóan bőg, mert otthagyta a pasija, a szerelő meg a második megbeszélt időpontra sem érkezik meg, most épp azért nem jutott el hozzád, mert kettő helyett hármat lépett a macskája. Amikor belegondolsz, hogy bizony ez a nagybetűs életed, és te vagy az, aki mindezt átéli, kőkeményen csap le rád a tudat, hogy még egy apró kellemetlenség, és bizony mehetnek a látogatók a zárt osztályra, ha veled vagy inkább a lestrapált alteregóddal szeretnének találkozni.

Hogy ezt megelőzd, van egy javaslatunk. Nem bonyolult és nem is kivitelezhetetlen. Oké, felhozhatsz majd ezer indokot, hogy miért ne lépd meg, és ha nagyon törekszel, biztosan találsz majd lehetőséget arra, hogy magadnak is megmagyarázd, miért nem vágsz bele. Ám ha ki szeretnél lépni a mókuskerékből, és még önmagadból is eleged van, add meg a testednek, lelkednek azt, ami jár: mit szólnál egy téli wellnesshez? Bizony! Itt az ideje pihenni és feltöltődni. Ha pedig okok kellenek, hogy miért is költs rá, gondolj csak ezekre.

  • Végre kialudhatod magad, és úgy ébredhetsz, hogy fenséges reggeli vár még akkor is, ha a kisujjadat sem mozdítod érte.
  • Egész nap azt csinálsz, amit akarsz, vagyis úgyis azt akarod majd, amit csinálni fogsz, így tökéletes lesz az összhangod magaddal.
  • Elmehetsz a legjobb barátnőddel lazulni – de csak akkor vidd, ha megígéri, hogy nem nyafogja végig az utat.
  • A kis lábujjadtól a fejtetődig minden egyes porcikádat felfrissítheted, miközben masszíroznak.
  • A mesés szaunázások alkalmával a világ összes baját kiizzadhatod.
  • Miközben a termálvízben ázol, és a gőz simogatja a bőröd, az lesz a legnagyobb gondod, hogy vajon tényleg téged néz-e az a jóképű pasi, aki most jött be a medencébe.
  • Ha van pasid, és nem együtt mentek, megtudja, milyen borzasztó érzés néhány napot nélküled tölteni.
  • A wellnessezés számos élettani hatását a saját bőrödön tapasztalod meg.
  • Magad mögött hagyhatod a hétköznapi nehézségeket, és olyan nagy ívben tehetsz rájuk, amennyire épp a kedved tartja.
  • Vagányabbnál vagányabb fotókkal nyomhatod tele a közösségi médiát – az ismerőseid legnagyobb örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top