Utazás

És akkor szombat este elkezd szakadni az eső

Nincsenek jó híreink a hétvégi időjárással kapcsolatban, esni fog, és nem lesz több 14 foknál.

Nem túl szívderítő az előttünk álló hétvége időjárása a kiderül.hu előrejelzése szerint. Szombaton közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Északon alakulhat ki eső. Napközben csak néhol, estétől nagyobb területen lehet csapadék. A délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Vasárnap eleinte szakadozott lesz a felhőzet, majd a délután folyamán beborul, és egyre nagyobb területeken ered el az eső. A délnyugati szél délkeletire fordul, és többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 14 fok körül alakul.

Hétfőn borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, a Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. Az északi szél megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között valószínű, de az Alföldön 10, 13 fok is előfordulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top