Utazás

Te is beköltözhetsz a valódi legóházba!

Megnyitotta kapuit a szinte teljesen legóból épült ház, de mielőtt te is beköltöznél egy kis időre, válaszolnod kell egy különleges kérdésre.

Valószínűleg sok legómániás álma vált most valóra, hiszen bárki beköltözhet kicsit a szinte teljesen legókockákból épített különleges házba. A dán Billund városában (ez egyébként a Lego „fővárosa”) található épület Airbnb-n keresztül bérelhető november 24–25. között, sajnos csak egyetlen különleges éjszakára, de legalább négy fő részére.

Ahhoz, hogy te legyél a szerencsés, aki a legóparadicsomban aludhat, meg kell válaszolnod egy különleges kérdést: „Ha végtelen mennyiségű legókocka kerülne hozzád és a családodhoz, mit építenél?” A válaszokat november 1–16. között lehet elküldeni az Airbnb-n keresztül. Ha te is szeretnél legófotelben ülni, legóágyban aludni és egyáltalán, 25 millió legókocka között létezni, már el is kezdhetsz agyalni valami igazán frappáns válaszon!

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top