Utazás

Féltékenységi dráma miatt kényszerleszállást hajtott végre a Qatar Airways járata

Meg kellett szakítania útját november 5-én a Qatar Airways egyik járatának, miután egészen elképesztő csetepaté alakult ki a fedélzeten. Egy iráni nő megtudta, hogy megcsalja a férje, és innentől kezdve felgyorsultak az események.

A Qatar Airways Dohából Balira tartó november 5-i járatán hangos vita alakult ki egy iráni nő és szintén iráni férje között, miután a nő titokban megnézte a gépen a férje telefonját, és rájött, hogy házastársa megcsalja. 

A nő ittas állapotban volt, és a légiutas-kísérőkkel is durván viselkedett, akik megpróbálták lenyugtatni a féltékenységtől dühös utast. Mivel a nyugtatgatás nem sokat használt, a kapitány úgy döntött, hogy kényszerleszállást hajt végre Csennaiban. A házaspárt és velük utazó gyereküket itt átadták a rendőrségnek, majd a Qatar Airways járata folytatta eredeti útját Balira.

Az indiai rendőrség úgy találta, hogy ez nem volt biztonsági ügy, és meggyőzte őket a nő indoklása is, ezért megvárták, míg kicsit kijózanodik, majd feltették a családot a Batik Air Kuala Lumpurba tartó járatára. Onnan egy csatlakozással a család visszarepült Dohába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top