Utazás

Hasba rúghatott egy embert a 4-es villamos vezetője

Életveszélyes helyen, két villamossín között állt egy férfi. A járókelők egyike húzta vissza a peronra. Utána az érkező villamos vezetője leszállt a járműről, és hasba rúgta a férfit.

Erőszakos történetről számolt be olvasói levélben az Indexnek egy budapesti férfi. Egy október végi péntek délutánt emlegetett föl, amikor a Mester utcánál várt a villamosra. A sínek között, életveszélyes helyen egy hajléktalannak kinéző férfi állt. Őt a megállóban várakozó utasok szólongatták, hogy jöjjön el onnan, de nem reagált. Végül a levélíró támogatta el a férfit a sínekről a megállóba.

Ekkor érkezett a 4-es villamos, amely a megálló előtt lefékezett, a sofőrje leszállt, a peronhoz sétált, és szó nélkül hasba rúgta az imént még a sínek mellett álló férfit. „Úgy rúgta hasba, hogy az elesett, a védőkorláthoz repült (az fogta meg, hogy ne essen az autók közé)” – idézte fel az esetet a levélíró. Ezek után a vezető visszaszállt a villamosra, és begördült a megállóba. A levélíró számonkérte őt a villamoson, de a vezető annyit mondott neki, tegyen panaszt, ha akar.

A levélíró és egy másik utas is panaszt tett a BKK-nál. A cég azt írta, első lépésben kiderítik, ki lehet a kérdéses sofőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top