Utazás

Buboréksátor a táj szerelmeseinek

A Bubbletent egy, az ausztráliai természetben felállított, átlátszó, felfújható sátorokból álló hotelkomplexum, azok számára készült, akik nem igazán kedvelik a vadkempingezést.

Forrás: BUBBLETENT

A Capertee-völgyre néző, több mint 1000 hektáron elterülő sátoregyüttes lehetővé teszi, hogy a látogatók a természet közvetlen közelségében legyenek, de anélkül, hogy bármilyen zavaró környezeti tényező, mint az eső, a hideg vagy a bogarak megzavarják a tökéletes látvány harmóniáját. 

Forrás: BUBBLETENT

A Bubbletent kitalálói, Mayu Iwasaki és Sonny Vrebac, az új-zélandi Tekapo-tónál és az ausztrál Coonabarabrannál tett kirándulásaik inspirálták őket. A 3,5 négyzetméteres sátorokban egy párnákkal és takaróval ellátott dupla ágy, hűtő, forró csokoládé, pezsgő és egy teleszkóp is található többek között, hogy kiválóan pásztázhassuk az éjszakai eget. 

Forrás: BUBBLETENT

Aki pedig azon aggódna, hogy mindenki végignézi azt is, ahogy pisilünk és fürdünk, azt megnyugtatjuk, zárt helyiséget alakítottak ki ezeknek a tevékenységeknek az elvégzésére.

Forrás: BUBBLETENT

Egy sátorban eltöltött éjszaka ára 250 dollár, átszámítva körülbelül 66.000 forint, hétvégenként pedig 81.000 forintnyi összeget kell fizetnünk, hogy egy vadregényes napot eltölthessünk ezen a különleges helyen. 

Forrás: BUBBLETENT

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top