Utazás

Ez a srác mindenét eladta, hogy körbeutazhassa Ausztráliát a macskájával

Persze, mindenki szeretné körbeutazni a világot macskájával, de ez a csávó meg is valósította minden macskatartó legvadabb álmát!

Az ausztrál Rich East meglépte azt, amire a szíve mélyén rengeteg macskatartó vágyik, de amit a legtöbben mégsem mernek megtenni. A srác megszabadult minden holmijától, felmondott a munkahelyén, és Willow névre keresztelt macskája társaságában beköltözött egy átalakított lakókocsiba, hogy kb. 50 000 kilométeren keresztül kocsikázzanak az országban. Van Cat Meow nevű Instagram-oldalukon hál’ istennek az összes kalandot dokumentálják, elsősorban nyilván Willow főszereplésével.

„Valaki talán furcsának találja, hogy a macskámmal utazgatok” – reagál East a joggal felmerülő kérdésre. „De Willow nagyon békés, és teljesen odavan az új életformánkért!” East azt is elárulta, hogy a macska nyomkövetős nyakörvvel van felszerelve, szóval könnyen előkerül, ha esetleg elkóborolna.

A tervezett túra egyébként idén véget ért, de a páros annyira hozzászokott az utazgatáshoz, hogy már egyáltalán nem akarnak lecövekelni.

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top