Utazás

Egymást ölelve fagyott halálra a hegymászópár

Csak a napokban sikerült megtalálni annak a két hegymászónak a holttestét, akik a nyár közepén tűntek el a Joshua Tree Nemzeti Park hegyei között.

Július utolsó napjaitól kezdve keresték azt a két fiatal hegymászót, akik túrázni mentek az amerikai Joshua Tree Nemzeti Parkba, de nem tértek vissza a hegymászásból. Eltűnésüket az is megerősítette, hogy nem jelentkeztek ki az Airbnb-n lefoglalt szállásukról. A 21 éves Rachel Nguyen és a vele egyidős Joseph Orbeso felkutatásában a fiú apja is részt vett.

A Fox News beszámolója szerint a keresés sokáig sikertelennek tűnt, de a kitartó kutatómunkának köszönhetően múlt hét végén rábukkantak a fiatal hegymászók néhány ruhadarabjára és kulacsaira, majd megtalálták a párt is. Nguyen és Orbeso egymást átölelve haltak meg a hidegben.

Reméljük, most már békében nyugodnak. Tudtam, hogy meg fogom találni őket, csak azt nem, hogy mikor. Most már mindenre választ kaptam

– idézte a Fox a megrendült édesapát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top