Utazás

Ezeket a buszsávokat most bárki használhatja

Novemberig használhatnák az autósok azokat a buszsávokat, amelyeket a 3-as metró felújítása miatt festettek fel a pótlóbuszoknak a Váci úton és az Árpád úton. Az autósok viszont inkább elkerülik ezeket a sávokat, nem kockáztatják a bírságot.

November elsejéig bárki szabadon használhatja azokat a buszsávokat, amelyeket a 3-as metró felújítása miatt festettek fel a Váci útra és az Árpád útra. A BKK úgy tájékoztatta azt Origót, hogy a buszsávok felfestése a legtöbb helyen már megtörtént, de azokat két hétig még bátran használhatják az autósok. A 3-as metró felújítása csak november elsején kezdődik, így a metrópótló buszok is ettől az időponttól használják a buszsávokat.

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

A BKK szerint a buszsávot az Árpád úton szakaszosan, a Váci út érintett szakaszán pedig végig jelölik ki, ez az északi metrószakaszon zajló felújítás ideje alatt a hét mind a hét napján érvényben marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top